orgonor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 καλημέρα σε όλους..μία ακόμα απορία αν γνωρίζει κάποιος...είμαι μηχανικός ελ. επαγγελματίας με έδρα στην αθήνα και θέλω να αποκτησω και 2η έδρα δηλωμένη σε πόλη της επαρχίας ...2ο γραφείο δλδ...επιτρέπεται από την εφορία?ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Ναι συν. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ανοίγεις υποκατάστημα, με νέα βιβλία κλπ κλπ όπου θέλεις. Το έχω κάνει και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgonor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 ευχαριστω erling...προφανώς κάνω και νέα έναρξη στην 2η πόλη και βγάζω και 2ο μπλοκ διάτρητων(ή με καλύπτει το παλιό)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Ολα από την αρχή. Βιβλίο εσόδων-εξόδων, μπλοκ αποδείξεων Πρόσεχε μόνο με τις αγορές που θα κάνεις για το νέο γραφείο. Αν τις κάνεις πριν την έναρξη στην εφορία, τότε θα τις χρεώσεις στο κεντρικό και μετά με δελτίο αποστολής θα τις πας στο υποκατάστημα. Αν όμως κάνεις πρώτα την έναρξη και μετά τις αγορές, τότε τις χρεώνεις στο υποκατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός για να θεωρείται ως νέα έδρα το υποκατάστημα ή απλά αν το ανοίξεις σε άλλο νομό (ή άλλη ΔΟΥ) θεωρείται υποκατάστημα αυτόματα; υπάρχει κάπου η σχετική διάταξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 iogeo, δεν νομίζω ότι υπάρχει καθώς φίλος συνάδελφος έχει έδρα Χαλκιδική και υποκατάστημα Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 iogeo, δεν νομίζω ότι υπάρχει καθώς φίλος συνάδελφος έχει έδρα Χαλκιδική και υποκατάστημα Αθήνα. αναφέρεσαι σε πολύ μεγάλη απόσταση που ξέρω οτί γίνεται... όταν όμως η απόσταση είναι γύρω στα 150km σε άλλο νομό, τότε τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Μόλις μίλησα με τους λογιστές μου. Δεν υπάρχει περιορισμός ούτε χιλιομετρικός , ούτε ανά νομό , ούτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 να σαι καλά TheoTDM900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα