antyiap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 μήπως έχει κάποιος προγραμματάκι που να υπολογίζει τον κυκλοφοριακό φόρτο σε κόμβους?ξέρω ότι σε κάποιο μάθημα των συγκοινωνιολόγων στο ε.μ.π για σκοπούς εργασίας δίνουν αυτό το πρόγραμμα.αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει ι να μου το στείλει θα χαρώ,επειδή το χρειάζομαι άμεσα για σκοπούς μελέτης στη κύπρο. ευχαριστώ εκ των προτέρων
CHRIS_M Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Τι εννοείς να υπολογίζει φόρτους σε κόμβους? Εννοείς μοντέλο προσομοίωσης που να παράγει χάρτες κυκλοφοριακών φόρτων? ή πρόγραμμα να υπολογίζει κυκλοφοριακές ικανότητες?
antyiap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 βασικα να υπολογίζει κυκλοφοριακές ικανότητες σε διασταυρώσεις στα αγγλικά junction design, ανάλογα με την γεωμετρία και είδος διασταύρωσης..
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Αρα θέλεις υπολογισμό μέγιστου φόρτου για μια συγκεκριμένη διασταύρωση. Πολύ ενδιαφέρον. Αν το βρεις ρίξε ένα σφύριγμα, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα