terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Προφανως το καθαρο ποσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athtsak Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Καλημέρα, Στο buildingcert για ενεργειακό πιστοποιητικό για συμψηφισμό προστίμου αυθαιρέτου σαν λόγο έκδοσης πιστοποιητικού βάζω άλλος (όπου περιγράφω ότι πρόκειται για συμψηφισμό του προστίμου αυθαιρέτου) ή κάτι διαφορετικό??? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Δεν μπορώ να δώσω απάντηση στο παραπάνω ερώτημα αλλά η απορία μου είναι πώς αναλαμβάνετε να προχωρήσετε περιπτώσεις ενεργειακής αναβάθμισης δίχως να υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή στο σύστημα των αυθαιρέτων? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 αυτο αναρωτιεμαι κ εγω και εχω στον παγο 2 πελατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 "Κ/κα αυθαιρετούχε/α ξεκινήστε εσείς τις εργασίες και τη διαδικασία όπως προβλέπεται κι όταν είναι διαθέσιμη η επιλογή στο σύστημα θα γίνει και ο συμψηφισμός." Εγώ αυτό λέω στους βιαστικούς πελάτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Δεν μπορει να αναβαινει στα αρχεια το τιμολογιο για τις εν.επεμβασεις και να το αφαιρω απο το τελικο ποσο μεσω ....πληρωμων παλιων προστιμων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t54g05 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Έχω κάνει τακτοποίηση αυθαιρέτου και βρίσκομαι στην φάση εξόφλησης δόσεων (με προκαταβολή του 30%). Έχω κάνει και αίτηση για το εξοικονομώ από πέρυσι αλλά ακόμα δεν έχω εγκριθεί. Τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης τις έχω τελειώσει. Μπορώ να υπαχθώ στην μείωση του προστίμου ή όχι; Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής που έχω μου είπε όχι αλλά εγώ άλλα καταλαβαίνω από αυτά που γράφετε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 (edited) φεκ β 2440 Άρθρο 4Μεταβατικές ΔιατάξειςΟι δαπάνες για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισηςκατά τις διατάξεις της παρούσας που έχουν πραγμα−τοποιηθεί μετά την έναρξη εφαρμογής του Ν. 4178/2013και πριν την δημοσίευση της παρούσας, επί ιδιοκτη−σιών ή ακινήτων που υπάγονται στις διατάξεις τουν. 4178/2013, δύναται να συμψηφιστούν με το ειδικό πρό−στιμο, εφόσον ο Ενεργειακός Επιθεωρητής βεβαιώσειότι οι παρεμβάσεις επιφέρουν αναβάθμιση του κτιρίουκατά μια τουλάχιστον ενεργειακή κατηγορία, ή ετή−σια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας μεγαλύτερηαπό το 30% της κατανάλωσης του κτιρίου αναφοράς.Σε αυτή την περίπτωση, στα σχετικά δικαιολογητικάγίνεται ειδική μνεία για την χρονολογία έκδοσης τωνδικαιολογητικών και των παραστατικών σε σχέση με τιςπροβλεπόμενες ημερομηνίες εφαρμογής του παρόντοςάρθρου. Πλην του αρχικού πιστοποιητικού ενεργειακήςαπόδοσης υποβάλλονται τα λοιπά δικαιολογητικά κατάτις διατάξεις της παρούσας απόφασης. Edited Νοέμβριος 12 , 2014 by Largy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Εχω περιπτωση ημιτελους κατοικιας αυθαιρετης (μπετα-τουβλα) Μπορω να κανω ενεργειακη αναβαθμιση μαζι με την τακτοποιηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Νομίζω πως όχι διότι δε νοείται ενεργειακή επιθεώρηση σε μη αποπερατωμένο κτίριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα