stesta Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 δουλέυει πλέον το πρόγραμμα; εγώ δε μπορώ να τις μετατρέψω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stesta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 δουλέυει πλέον το πρόγραμμα; εγώ δε μπορώ να τις μετατρέψω.. Μια χαρά δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triantafyllos_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Συνάδελφε texter μπράβο!!! Καλοστημένο με πολλές δυνατότητες. Πολύ ωραία εφαρμογή! Και πάλι μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Μια χαρά δουλεύει δε μου επιτρέπει να κάνω μετατροπή σε kml... μήπως έχει κλειδώσει το πρόγραμμα; το ξανακατέβασα και το εγκατέστησα αλλά τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
texter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 δε μου επιτρέπει να κάνω μετατροπή σε kml... μήπως έχει κλειδώσει το πρόγραμμα; το ξανακατέβασα και το εγκατέστησα αλλά τπτ. Το πρόγραμμα δεν έχει κλειδώσει. Είναι δωρεάν και δεν προβλέπεται να αλλάξει αυτό. Στείλε αν μπορείς με mail στο [email protected] το αρχείο dxf που προσπαθείς να μετατρέψεις σε Kml να δω τι δεν πάει καλά με την μετατροπή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatiafol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george.bakos Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Τρέχει & σε win 10. το καλυτερο από όσα έχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2016 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papalekos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Πραγματικά πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα