dimamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Συνάδελφοι καλησπέρα! Επειδή θέλω να μελετήσω ορισμένα χαρακτηριστικά το δικτύου, μπόρεις κάποιος παρακαλώ να μου στείλει (αν και εφόσον το θέλει) μετρήσεις στατικου χαρακτήρα από τριγωνομετρικά ανά την Ελλάδα; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Θα ρωτησω και συναδελφους, μιας και το 2000 οι κάτοχοι gps ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
texter Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Το 1998 όταν ήμουν φοιτητής στους Τοπογράφους στο Πολυτεχνείο Αθήνας υπήρχε ένα πρόγραμμα που έκανε το εργαστήριο Δορυφορικής Γεωδαισίας και μετράγαμε με GPS (στατικές μετρήσεις) σε τριγωνομετρικά ανά την Ελλάδα. Σκοπός του προγράμματος ήταν να εντοπίσουν και να μετρήσουν μικρομετακινήσεις. Το πρόγραμμα έτρεχε για αρκετά χρόνια. Κάνε μία ερώτηση αν μπορούν να σε βοηθήσουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Το 1998 όταν ήμουν φοιτητής στους Τοπογράφους στο Πολυτεχνείο Αθήνας υπήρχε ένα πρόγραμμα που έκανε το εργαστήριο Δορυφορικής Γεωδαισίας και μετράγαμε με GPS (στατικές μετρήσεις) σε τριγωνομετρικά ανά την Ελλάδα. Σκοπός του προγράμματος ήταν να εντοπίσουν και να μετρήσουν μικρομετακινήσεις. Το πρόγραμμα έτρεχε για αρκετά χρόνια. Κάνε μία ερώτηση αν μπορούν να σε βοηθήσουν.... Δεν θα μου δωσουν απο κανενα εκπαιδευτικο ιδρυμα, ειμαι σιγουρος...Για αυτο ρωτω συναδελφους. Σε ευχαριστω για την απαντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 (edited) texter Ειναι κρατικα μυστικα διαβαθμισμενα, λες και ειμαστε στο 2ο και 3ο γραφειο στο στρατο, εκει μου γραφουν που εχουμε ναρκοπεδια, καπως ετσι δηλαδη Τα ιδια ακριβως ισχυουν και για κατι ΓΠΣ/Μελετες Δημων μου μας τα δινουν σε φωτοτυπιες αν πας σε καμμια τεχνικη υπηρεσια και οταν τους ζητας το αρχειο (που το βλεπεις να στο ανοιγει μεσα στο πισι) σου λεει: Μεγαλε, αυτο ειναι ιδιοκτησια του δημου, παρε σε Α4 καμμια 10 φωτοτυπιες και κολλησετες με σελοτεηπ, το αρχειο dxf δεν φευγει απο εδω!! dimamp Για ποιες περιοχες περιπου ενδιαφερεσαι? Βορεια η Νοτια Ελλαδα? Edited Οκτώβριος 8 , 2014 by jojo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsubae Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Έχω ζητήσει και εγώ από παλαιότερους συναδέλφους και περιμένω απάντηση. Μόλις έχω θα σε ενημερώσω dimamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 @ jojo: Χμ...Ό,τι υπάρχει! Να πω την αλήθεια κυρίως Νότια χώρα και Νήσοι Ιονίου/Κρήτη. Φυσικά, πάσα προσφορά δεκτή!!! @Mitsubae: Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SValkan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Πολύ δύσκολο να βρεις δεδομένα από ιδιώτες προ-2000. Λόγω του SA οι μετρήσεις απαιτούσανε ώρες (ακόμη και ημέρες) ακόμα και με DGPS και με πάντα αμφίβολα αποτελεσματα, για αυτό η χρήση GPS ήταν από ελάχιστη εως μηδενική εκείνες τις εποχές. Ευτυχώς ο Bill ( ) άνοιξε το σύστημα το 2000 και από τότε εκτινάχθηκε η χρήση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Ε εντάξει, η SA δεν θα επηρεάσει τη λύση που θέλω. Θα λύσω βάσεις. Δεν έχεις άδικο για το γεγονός ότι είναι περιορσιμένες, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 η Κτηματολόγιο έχει μετρήσεις από τις τότε μελέτες και μάλιστα περιλαμβάνουν και αρκετά σημεία της ΓΥΣ τα οποία έπρεπε να περιλαμβάνουν (περιμετρικά) την περιοχή μελέτης ίσως μπορέσω να σου στείλω rinex αλλά όχι στην περιοχή που αναφέρεις παραπάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα