ditobis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2021 (edited) καθεμια περίπτωση είναι ξεχωριστή εξαίρεση, συνάδελφε. Edited Οκτώβριος 10 , 2021 by ditobis
ΙΤRGN Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Καλησπερα σας. Διαβάζοντας το σχεδιάζοντας για ολους οσον αφορά νεα τετραώροφη πολυκατοικία (χρηση κατοικία) ο σχεδιασμός ΜΕΣΑ στα διαμερίσματα πρέπει: Εσωτερικοί διάδρομοι 0,90 Πορτ ες υπνοδωματίων και μπάνιου 0,90 άνοιγμα κτίστη Εξωτερική πορτα διαμερίσματος 1,00 κτιστη Διάσταση μπάνιου τέτοια ωστε να μπορεί να εγραφει κύκλος 1.5μ για μελλοντική μετατροπή του για χρηστη ΑΜΕΑ. Υπάρχει κατι άλλο που πρεπει να δοθει προσοχή? Σας ευχαριστω
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Πρόσβαση στους κ.χ. (κλιμακοστάσιο) με πρόβλεψη θέσης αμαξιδίου στα πλατύσκαλα (πυροπροστασία)
ΙΤRGN Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Α ναι, ξέχασα να το αναφέρω αυτο! Κολαω λιγο γιατί εχω διάδρομο ανάμεσα στα υπνοδωμάτια 0,90 που καταλήγει σε υπνοδωμάτιο και η πόρτα εκ των πραγμάτων βάζοντας την κάσα από άνοιγμα κτίστη 0.90 θα γίνει καθαρό 0.80. Το 0.90 άνοιγμά κτίστη τελικά ειναι οκ ή οχι?
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2022 Για μέσα στα διαμερίσματα δεν το ελέγχει κανείς. Φαντάσου τι μπάνια θα δημιουργούνταν αν αφήναμε καθαρό κύκλο διαμ. 1.5 μ. Πάντως, οι εσωτ. πόρτες, σχεδιάζονται (γενικά) με πλάτος 0,9 μ (κτισίματος)
Klimis_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 Συνάδελφοι καλησπέρα. Επομένως σε 2-όροφη πολυκατοικία με χρήση αμοιγούς κατοικίας, οι διάδρομοι του κοινόχρηστου κλιμακοστασίου πρέπει να έχουν ελάχιστο πλάτος 0,90; Σε μελέτη έχω προβλέψει 1μ , όμως η πολεοδομία Περισσού ζητάει 1.20μ δικαιολογώντας το από το παρακάτω άρθρο : 10.3.1. διαδρόμων πλάτους 1.20μ με εξασφαλισμένο σε όλο το μήκος τους ελάχιστο ελεύθερο -από κάθε εμπόδιο ή έπιπλο- πλάτος 0.90μ. και ουσιαστικά ξεχνώντας το 2ο μισό της πρότασης. Σταματάνε ανάγνωση στο 1.20μ. δηλαδή. Ποια είναι η γνώμη σας;
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 Τι εμπόδια ή (μόνιμα?) έπιπλα έχεις?
Klimis_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 Σε κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο εχω διάδρομο μήκους 13μ και καθαρού πλάτους 1μ. χωρίς εμπόδια.
Arche Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 νομίζω πως όταν μιλάς για τέτοιο μήκος διαδρόμου μιλάς για διάδρομο μεγάλου κτιρίου. Το 1,20μ πλάτος διαδρόμου το θεωρώ μίνιμουμ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα