verda Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 το ΤΣΜΕΔΕ προυπολογισμού (ή ιδιοκτήτη) καταργείται από 1/1/15 σύμφωνα με ισχύοντα νόμο.. δεν περιμένουμε κάτι άλλο για αυτό .. απλά δε πας να το πληρώσεις, παίρνεις και το νόμο (μαζί με τους παλιούς που αναφέρεται) παραμάσχαλα, μερικά χάπια για τα νεύρα σου και πας πολεοδομία. Οι πρώτοι θα χρειαστούν τα χάπια, οι επόμενοι θα βρουν το δρόμο έτοιμο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Με ενδιαφερει μονο οσον αφορα τον 4178 Πολεοδομια μονο απ'εξω, αντε το πολυ πολυ για κανενα αντιγραφο σχεδιου (παντα για τον 4178) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 το ΤΣΜΕΔΕ προυπολογισμού (ή ιδιοκτήτη) καταργείται από 1/1/15 σύμφωνα με ισχύοντα νόμο.. Ποιος νόμος είναι αυτός? Έχω χάσει επεισόδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (edited) Διαβασε σε παρακαλω και τις παρατηρησεις μου στο ποστ #2, διοτι βλεπω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ωστε οι ΥΔΟΜ να μην εφαρμοσουν το αυτονοητο. Ειναι τοσο... αμφιλεγομενη η απαντηση που πηρες, απλα ειναι τοσο ασχετοι οι υπαλληλοι στον ελεχγο φορολογικων, ωστε να την δεκτουν.. Σε ερώτησή μου μέσω τηλεφώνου στον αρμόδιο υπάλληλο, η απάντηση ήταν αυτή ακριβώς που φοβόσουν: Όχι, δεν έχει καταργηθεί η υποχρέωση κατάθεσης στην ΕΤΕ. Μου είχε φέρει και μία συνάδελφός σου ένα χαρτί, αλλά έγραφε για κατάργηση κατάθεσης στο ΤΕΕ! Edited Νοέμβριος 20 , 2014 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Εγω το ειπα. Να με ακουτε αλλη φορα. Στην ουρα της ΕΤΕ λοιπον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Σε ερώτησή μου μέσω τηλεφώνου στον αρμόδιο υπάλληλο, η απάντηση ήταν αυτή ακριβώς που φοβόσουν: Όχι, δεν έχει καταργηθεί η υποχρέωση κατάθεσης στην ΕΤΕ. Μου είχε φέρει και μία συνάδελφός σου ένα χαρτί, αλλά έγραφε για κατάργηση κατάθεσης στο ΤΕΕ! Υπαρχει έγγραφο που λέει για κατάθεση στην ΕΤΕ, χωρίς να αναφέρει τον σχετικό νομο περί εξουσιοδότησης;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Παλι τα ιδια τα λεμε βρε Φαεθον? Ξεχνας. Διαβασε το 1ο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Το έγγραφο λέει ΤΕΕ όχι ΕΤΕ. Για ΕΤΕ ρωτάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Εχεις γραψει και συ. Δες τα πρωτα ποστς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Yπαρχει πιθανοτητα να μας διαβαζουν. Μαλλον πως πρεπει να λεμε λιγοτερα διοτι μας γυρναει μπουμερανγκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα