terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 (edited) Συναδελφε, προς τη ΔΟΚΚ δεν εχεις στειλει ερωτημα? Εχεις ανεβασει δυο απαντησεις. Τα ερωτηματα που πηραν τις απαντησεις αυτες, υπαρχουν? Γραπτα δεν εκανες τα ερωτηματα σου? ΥΓ. Τωρα ειδα οτι το πρωτο ηταν απαντηση της ΠΕΧΩ. ΥΓ2. Αν μπορεις ανεβασε το ερωτημα σκαναρισμενο, ωστε να ειναι πιο ευδιακριτο. ΥΓ3. Εγω θα τα προωθησω στον Προεδρο του ΤΕΕΤΔΚ και ας κανουν οτι νομιζουν. Τουλαχιστον να ενημερωθουν οι συναδελφοι, να μπορεσουμε να πιεσουμε ομαδικα, μπας και γλιτωσουμε το μπελα με την ΕΤΕ. Edited Ιανουάριος 13 , 2015 by terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos.kampoukos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 @georgegaleos έχεις δίκιο, τώρα μάλλον είναι αργά... @terry δεν το έχω κρατήσει, θα το αναζητήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 (edited) @terry δεν το έχω κρατήσει, θα το αναζητήσω. Αυτο ειναι το σημαντικο ομως. Θα προσπαθησω απο Δευτερα να μιλησω με το Ζαχαροπουλο, μηπως μου στειλει αυτο το αρχικο αιτημα/ερωτημα. Edited Ιανουάριος 16 , 2015 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Αντιγράφω από εδώ: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teetkm/EPAGGELMATIKA/SYNERGASIA_TEETKM_YPHRESIES_DOMHSHS το α/α 32. Συχνές ερωτήσεις XXIV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 27-11-14 Καλυτερα να ενημερωθει το ΤΕΕ-ΤΚΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 ... ανάσα δεν πήρα από την ανάρτηση που έκανα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Συνάδελφοι, επειδή έχω χάσει επεισόδια... Υπάρχει κάποια διάταξη που να επιβάλλει στον ελεγκτή φορολογικών να ελέγξει αν εμείς πληρωθήκαμε (για αυτό ζητάνε κατάθεση στην ΕΤΕ, αν δεν κάνω λάθος); Από ότι θυμάμαι, για έλεγχο εισφορών και κρατήσεων λέει ο νόμος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Faethon11, εσύ καλά τα θυμάσαι, αλλά όλοι οι άλλοι τα έχουν πλέον ξεχάσει ... το σύστημα "επανιδρύεται" ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Δεν ξέρω.... βλέπεις είμαι και στα πρώτα στάδια του αλστχαϊμερ, οπότε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 οχι αγαπητε FAETHON ο 4030 λεει για εισφορές, αλλά η Υ/Α που καθορίζει τα δικαιολογητικα λέει "αμοιβές". Εξ ου και τα κολλήματα. Εγώ πάντως ενημερώνω ότι εξεδωσα εγκριση-αδεια δομησης στα Μουδανια, πηγαίνοντας αντιγραφο της ΑΠΥ, συμφωνητικο. και εκτυπωση ebanking της εθνικης όπου φαίνεται ότι μπηκαν στον όψεως ΕΤΕ τα λεφτα απο εμβασμα ομως (χωρις το γνωστο αποδεικτικο) - με το παραπανω έγγραφο της ΠΕΧΩ ΑΤΤΙΚΗΣ. Βέβαια τους πιεσα πολυ και ειχα πάτημα, το οτι ο πελατης δεν ειναι εδώ οπότε σε κάθε περίπτωση δε μπορούσε να έχει καταθετήριο της Εθνικής εκει που είναι!! όπως καταλαβαινετε και αυτα που τους πηγα δεν προβλέπονται κάπου απλα τα πήγα για να τους καθησυχασω ως προς τη θεση τους. Κατα τη γνώμη μου και αυτά κακώς τα ζητούν. πάντως και στη Θερμη που το συζητησα πρόσφατα ανενδοτοι φανηκαν, σου λεει ας βγαλει ενα έγγραφο το ΥΠΕΚΑ. Κανεις δε μου απανταει βεβαια οταν τους λέω οτι η Υ/Α γραφει "αμοιβές " , όχι "καταθετηριο ΕΤΕ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα