aristein Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Καλημέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι στην ελληνική νομοθεσία η σε ελληνικά πρότυπα για τον υπολογισμό του συστήματος απαγωγής καπνών και οσμών σε επαγγελματικά μαγειρεία και γενικά για τις προδιαγραφείς που πρέπει να τηρεί. Έχω ψάξει αρκετά και δεν μπορώ να βρω κάτι.
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 (edited) Δες το ΦΕΚ 976Δ/2012 για τις εγκαταστάσεις φ. αερίου Κεφάλαιο 13-σελ 16887 του ΦΕΚ Εντάξει αναφέρεται σε απαγωγή αερίων απο φ. αέριο, αλλα πιστεύω και ο πελάτης για λόγους οικονομίας τέτοιες συσκευές θα χρησιμοποιεί, φ. αερίου ή υγραερίου Edited Οκτώβριος 10 , 2014 by dib
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Αν θες ρίξε μια ματιά και στο επισυναπτόμενο. Δε έχει γίνει χρήση ελληνικού προτύπου, αλλά της ASHRAE. Τα σκαναρισμένα μου τα είχε δώσει ο μηχανολόγος της πολεοδομίας στο Μαρούσι και με αυτά ήθελε να γίνει ο υπολογισμός (το 2009). Απαγωγή καπνού και οσμών από χοάνη κουζίνας.doc 3
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Τα 155-310 L/s είναι για listed canopies, δηλαδή χοάνες με πιστοποιητικό ικανότητας. Χοάνες που είναι κατασκευασμένες κατά περίπτωση πρέπει να υπολογίζονται σαν unlisted δηλαδή με 465 L/s. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα