Varemara Δημοσιεύτηκε November 21, 2014 at 05:38 μμ Δημοσιεύτηκε November 21, 2014 at 05:38 μμ Asterie ειναι δυσκολο φαινομενο ο κεραυνος , εστω οτι εχεις επιλεξει τυπου 2 αντικεραυνικα που ειναι για εμμεσο πληγμα και σου καθετε ενας κεραυνος αμεσα , αντε να εξηγησεις στον πελατη γιατι καηκαν τα αντικεραυνικα και μερικες συσκευες του .
el greco Δημοσιεύτηκε November 21, 2014 at 06:47 μμ Δημοσιεύτηκε November 21, 2014 at 06:47 μμ παρα πολυ σωστα θεωρητικα παντα στην πραξη αλαζουν τα δεδομενα ειδικα σε εκτεθημενεs εγκαταστασειs και ολα τα μετρα να εχειs παρει δεν ξερειs ποτε απο που θα τη φαs. 1
astrah Δημοσιεύτηκε November 22, 2014 at 09:11 μμ Δημοσιεύτηκε November 22, 2014 at 09:11 μμ τεχνικές λύσεις υπάρχουν για το 99% των περιπτώσεων... άλλα, όλα έχουν να κάνουν με το τι θέλουμε να προστατέψουμε, σε ποια περιοχή βρισκόμαστε και το χρηματικό ποσό που έχουμε διαθέσιμο να επενδύσουμε....
Varemara Δημοσιεύτηκε November 22, 2014 at 10:56 μμ Δημοσιεύτηκε November 22, 2014 at 10:56 μμ Σίγουρα υπάρχουν λύσεις το θέμα είναι αν συμφέρουν οικονομοτεχνικα.
GiorgioG Δημοσιεύτηκε November 22, 2018 at 06:35 πμ Δημοσιεύτηκε November 22, 2018 at 06:35 πμ Θελω να τοποθετησω ενα επιτηρητη τασης στον πινακα του σπιτιου μου για την προστασια των ευαισθητων συσκευων, κυριως τηλεορασεων, υπολογιστων, κλιματιστικων κ.α. Γι αυτο τον επιτηρητη τη γνωμη εχετε; Θα με καλυψει αξιοπιστα; Θα ειναι ισαξιος με τα πριζακια υπερτασης/υποτασης που βαζουμε σε καθε μια συσκευη χωριστα; μετα την τοποθετηση αυτου του επιτηρητη θα μπορω να τα αφαιρεσω;
VirusX2 Δημοσιεύτηκε November 22, 2018 at 03:07 μμ Δημοσιεύτηκε November 22, 2018 at 03:07 μμ (edited) Ερώτηση πελάτη; Επίσης αρκεί το μήνυμα μια φορά, δεν χρειαζεται να το βάζεις σε οτι ποστ βρεις σχετικό.. Edited November 22, 2018 at 03:24 μμ by VirusX2
Panagiotis Christou Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 12:13 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 12:13 μμ Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία! Έχω μία ερώτηση σχετικά με την αντικεραυνική προστασία! Στη μεζονέτα που μένουν οι γονείς μου έχουν πέσει κεραυνοί και έχουν κάψει μία κουζίνα και ένα ψυγείο. Για αυτό το λόγο θέλω να βάλω μία αντικεραυνική προστασία. Έχουμε τριφασικό οπότε θα βάλω της Raycap https://www.kafkas.gr/ilektrologiko-yliko/geiosi-antikeravniki-prostasia/apagogoi-kroustikon-ypertaseon/apagogoi-kroustikon-ypertaseon-ischyos/raycap-antikeravniko-ragas-din-typou-t2-t3-15ka-l-n-60ka-n-pe-_288100/. Η ερώτηση μου είναι η εξής: η μονοκατοικία έχει 3 ορόφους και ο κάθε όροφος έχει πίνακα. Ο κεντρικός πίνακας με το γενικό βρίσκεται στο ισόγειο. Αρκεί να μπεί ΜΙΑ αντικεραυνική προστασία της Raycap μόνο στον κεντρικό πίνακα ή πρέπει να μπεί στον πίνακα κάθε ορόφου το αντικεραυνικό ράγας της Raycap; Είμαι καλυμμένος 100% αν μπει μόνο στον κεντρικό πίνακα; Ευχαριστώ πολύ!
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 05:54 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 05:54 μμ 5 ώρες πριν, Panagiotis Christou said: Είμαι καλυμμένος 100% αν μπει μόνο στον κεντρικό πίνακα; δεν υπάρχει κάλυψη στο 100% απο πτώση κεραυνού, ότι κ αν βάλουμε , όποια τεχνολογία κ αν χρησιμοποιήσουμε , ο κεραυνός , θα κάνει αυτό που θέλει , μιλάω εκ πείρας 1
nvel Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 06:58 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 06:58 μμ αν πράγματι έχουν πέσει κεραυνοί στο κτήριο και όχι στην περιοχή που βρίσκεται, τότε χρειάζεται εγκατάσταση εξωτερικού ΣΑΠ μετά από μελέτη και όχι μόνο απαγωγοί. 1
maneni Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 07:34 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2021 at 07:34 μμ 7 ώρες πριν, Panagiotis Christou said: ........η μονοκατοικία έχει 3 ορόφους και ο κάθε όροφος έχει πίνακα. .......... Αρκεί να μπεί ΜΙΑ αντικεραυνική προστασία της Raycap μόνο στον κεντρικό πίνακα ή πρέπει να μπεί στον πίνακα κάθε ορόφου το αντικεραυνικό ράγας της Raycap; ...... αν θυμάμαι καλά, τα αντικεραυνικά προστατεύουν όταν το μήκος αγωγού είναι έως 10μ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα