Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκέφτομαι για προγυαλισμένο δάπεδο αξίζει;


puntix

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή βδομάδα , σύντομα πρέπει να αποφασίσω για δάπεδο στο χώρο μου σαλοκουζίνα και διαδρομος είναι περίπου 50 tm2 μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα σε προγυαλισμένο δάπεδο κολλητό Δρύς μιας και οι κάσες - πόρτες θα είναι απο Δρυς και ο πάγκος της κουζίνας θα είναι δρυς τύπου ρουστίκ Μια προσφορά που πήρα απο μαγαζί στην πόλη μου είναι για μονοσάνιδο Δρυς (Γερμανική-εταιρία) με περβάζια 45 ευρώ το τ2 και για ρουστίκ 3 σάνιδο με τα περβάζια 35 ευρώ το τετραγωνικό και η κόλλα 7 με 8 ευρώ και ίσως μπορεί να κατεβεί λίγο ακόμα η τιμή χωρίς να εχουμε καταλήξει ή κάνει κουβέντα για καλύτερη τιμή. θα ήθελα καταρχήν να μου πείτε εαν οι τιμές είναι καλές και να μου απαντήσετε σε μερικές απορίες που έχω παρακάτω.

 

α) Καταρχήν εαν μπεί κολλήτό με κόλα (υπάρχει και υπόστρωμα με κόλα) υπάρχει περίπτωση να βγεί χωρίς να γκρεμίσω το σπίτι;

β) Οταν λέει εγγυηση 10-20-30 χρόνια τι ακριβώς εγγυάτε το εργοστάσιο; (εδώ θα πρέπει να ρωτήσω τον εμπορο αλλα ετσι για την κουβέντα..)

γ) Η τιμή της κόλας δεν σας φαίνετε ακριβή 8 ευρώ; επίσεις κόλα με κόλα παίζει διαφορά; απο οτι μου είπε είναι τύπου 2 συστατικών με διαλύτη.

δ) Ρουστικ τρισάνιδο ή καθαρό μονοσάνιδο, ποιό θα βάζατε εσείς, ασχέτου του κόστους ;

ε) αν παίζουν 35-45 ευρώ ο δρύς σε προγυαλισμένο το παρκέ πόσο πηγαίνει κανένα 100άρικο το τ2 να υπολογίζω ; :mrgreen:

ζ) με προβλημάτισε που με είπε οτι το κολλητό το παντρευεσαι μετά πρέπει να πας διακοπες αρκετές μέρες αν είναι να ξυλωθεί.. :shock:

η) Το δάπεδο είναι Γερμανικό αλλα βγάζουν ρε παιδιά ξυλεία στην Γερμανία εκτός απο κάτι ερυθρελάτες μήπως να στραφώ προς ουγγαρία κτλ ;

 

καλό παλικάρι δεν μασούσε τα λόγια του :mrgreen:  για πείτε τίποτα ρε παλικάρια και εσείς με την πείρα σας.

Edited by puntix
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.