electro80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 καλημερα, ψαχνω υποδειγματα για ΦΑΥ δημοσιων εργων κυριως για υδραυλικα-οικοδομικα εργα. Ψαχνω γενικα μια σχετικά δουλεμένη φόρμα για να πατησω πανω της και να την επεκτείνω σταδιακα οταν απαιτειται. Ευχαριστω για το χρονο σας!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Καλημέρα και καλώς μας ήρθες. Μπορούν να βρεθούν και των δύο υποκατηγοριών. Πόσο άμεσα τα χρειάζεσαι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 δυστυχως πολυ αμεσα. ειναι κατι παλιες αμαρτιες που κληρονομησα και που πρεπει να κλεισουν. Παντως, εκτιμω οποιαδηποτε βοηθεια ειτε σημερα ειτε στο μελλον οποτε μπορω να περιμενω ΥΓ Καλως σας βρηκα, αν και πολυ το καθυστερησα το θεμα εγγραφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Μόλις που πρόλαβα να ανεβάσω κάποια πράγματα για ΣΑΥ - ΦΑΥ Οικοδομικών έργων. Μέσα στα αρχεία Word που περιέχονται αναφέρεται μόνο η σχετική νομοθεσία. Περισσότερα γι' αυτήν στο http://www.et.gr . -------- Edit : Για υδραυλικά έργα, τα ΣΑΥ - ΦΑΥ , καθώς και προδιαγραφές , τα ανέβασα εδώ. Αφορούν περιπτώσεις τοποθέτησης αγωγών ακαθάρτων καθώς και υλοποίηση συνδέσεων με τις παρόδιες κατοικίες. Πιστεύω να φανούν χρήσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
logicone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς να τα ανεβάσω.. ας μου στείλει κάποιος τον τρόπο για να ανεβάσω τα δικά μου αρχεία... βέβαια φίλε έχε υπόψη ότι κάθε επιβλέπων έχει και τις παραξενιές του... εγώ έχω ένα αρχείο που το χρησιμοποιούσα σε όλα τα έργα και στο τελευταίο μου βγήκε μια @#$ που μου τα άλλαξε τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 ας μου στείλει κάποιος τον τρόπο για να ανεβάσω τα δικά μου αρχεία... Διαβάστε εδώ προσεκτικά και μετά "ανεβάστε" και τα δικά σας αρχεία. Ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 ευχαριστω πολυ...θα τα κοιταξω, αν και οπως αναφερθηκε και παραπανω εξαρταται απο την Επιβλεψη.:roll: οποιος εχει περαιτερω αρχεια για καθε ειδους δημοσια έργα, που να αφορουν και σε ΗΜ εργασίες (ασθενοι ισχυρα ρευματα-ΘΨ κλπ κλπ), αν και δεν μου χρειαζονται στη παρουσα φαση, ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστούν στο κοντινο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
logicone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς να τα ανεβάσω..ας μου στείλει κάποιος τον τρόπο για να ανεβάσω τα δικά μου αρχεία... βέβαια φίλε έχε υπόψη ότι κάθε επιβλέπων έχει και τις παραξενιές του... εγώ έχω ένα αρχείο που το χρησιμοποιούσα σε όλα τα έργα και στο τελευταίο μου βγήκε μια @#$ που μου τα άλλαξε τελείως... έχω ανεβάσει 2 αρχεία (λεκτικό & πίνακας) στα downloads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kika_vaf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 (edited) ψαχνω και εγω σαυ φαυ για δημοσια εργα...μπορει καποιος να βοηθησει??? ευχαριστω Δε γράφουμε με κεφαλαία.Ευχαριστώ, Manolis gon Edited Απρίλιος 7 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα