Μετάβαση στο περιεχόμενο

καυστήρας πετρελαίου compact vs parts


puntix

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα , προσεχώς με το καλό τελειώνω την μονοκατοικία μου 100 τμ και έχω καταλήξη σε καυστήρα λέβητα πετρελαίου μιάς και το φυσικό αέριο είναι αγνωστο πότε θα περάσει απο την Κομοτηνή αν και έχει ανακοινωθεί έργο που θα στίλει αέριο αλλα... 

Στο θέμα μας το σπίτι εχει όλες τις πράσινες -περιβαντολογικές  κτλ μελέτες με τα καινούργια δεδομένα ενεργιακά τζάμια 8άρα μόνοση pvc κουφώματαεπίσεις υπάρχουν αναμονές για ηλιακό διπλής ενεργίας και όχι τριπλής δυστηχώς.

 

θα ήθελα την γνώμη σας ωστε προςτα που να κινηθώ  δηλαδή να φτιάξω μόνος μου ενα σύστημα με καλά κομμάτια πχ rielo καυστήρα και οτι αλλο χρειάζεται και να μου τα συνδέσει ο υδραυλικός μου ή μετά πάμε σε αγορά  compact μηχανηματος με εναλλάκτη που μου προτίνει και ο υδραυλικός άλλα κοστίζει 1800 Επίσεις γνωρίζω οτι μετά το πέρας του 2014 απο ιανουάριο σταματάει η παραγωγή συμβατικών καυστήρων και θα τρέχουν κατι καινουργιοι συμπίκνωσεις οπου εκμεταλευοντε σχεδόν όλα τα καυσαέρια και εχουν απόδοση 104 c που έβλεπα στην Δεθ αλλα ρε παιδιά πανάκριβα μιλαμε τωρα για 4500 ευρώ και βάλε οπότε το αφήνουμε..  επίσεις παίζουν και πολλα συστήματα μεταχειρισμένα θα ήθελα γνώμες γιατί είμαι σε αδιέξοδο.

Edited by puntix
Link to comment
Share on other sites

Φιλε με το συμπαθειο αλλα δεν λες ενος μηχανολογου να σου αναλαβει την θερμανση να μην κλαις τα λεφτακια σου οπως με τα πλακακια? Φιλικα.... 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.