ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Εγώ τα έστειλα χωρίς να έχω δώσει τις εξετάσεις και ούτε πρόκειται.... Τα λεφτά τα πάιρνεις χωρίς τις εξετάσεις μη λέμε τα ιδια πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Αυτές οι ανακρίβιές σας!!! Γιατί είναι λάθος ο ΤΚ??? Μπείτε στο Google Maps και βάλτε μόνο το ΤΚ να δείτε ότι σε πάει κατευθείαν στο υπουργείο με τα γνωστά τηλ κτλ. Ήμαρτον... Ό,τι να'ναι ο καθένας... Εγω το έβαλα απο περιέργεια και για τη διεύθυνση Μεσογείων 119, βγάζει ΤΚ 11526 ! Ποιός απο τους 2μας κάνει λάθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasis13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Εγω το έβαλα απο περιέργεια και για τη διεύθυνση Μεσογείων 119, βγάζει ΤΚ 11526 ! Ποιός απο τους 2μας κάνει λάθος ? Εγώ σου είπα να βάλεις μόνο το ΤΚ, αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Αυτές οι ανακρίβιές σας!!! Γιατί είναι λάθος ο ΤΚ??? Μπείτε στο Google Maps και βάλτε μόνο το ΤΚ να δείτε ότι σε πάει κατευθείαν στο υπουργείο με τα γνωστά τηλ κτλ. Ήμαρτον... Ό,τι να'ναι ο καθένας... Δεν θυμάμαι ποτέ να βρίσκεις ακριβή αριθμό διεύθυνση μόνο με το ΤΚ?! Αυτό που λες όντως ισχύει αλλά όπου ψάξεις με την διεύθυνση ο Τ.Κ είναι άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasis13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 (edited) Το buildingcert είναι αριστερά ανεβαίνοντας τη Μεσογείων, εκεί ακριβώς που δείχνει η πρώτη εικόνα και με είσοδο από το πλάι (άλλη οδό). Δεν είναι δυνατό σε 2 ανακοινώσεις που βγάζουν όλο το χρόνο να κάνουν λάθος το ΤΚ. Και προφανώς ο ταχυδρόμος το γνωρίζει. Edited Νοέμβριος 13 , 2014 by vlasis13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Τζάμπα συζήτηση. Λες και ο ταχυδρόμος δεν γνωρίζει το Υπουργείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Εγω το αναζύτησα απο το Ploigos και έβγαλε αυτό που δείχνει ο deathlok !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 (edited) Νταξ αφού στο υπουργείο παει στο τκ θα κολλήσουμε; Εδω με ρώτησε στο υπεκα; Ναι στο υπεκα Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Νοέμβριος 13 , 2014 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patches Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 (edited) Μου είπαν στο υπουργείο ότι έχουν 2 ΤΚ (!), οπότε και οι δύο σωστοί (αυτός της ανακοίνωσης και αυτός που βγάζει σε ploigos, google maps κ.λπ.). Edited Νοέμβριος 13 , 2014 by patches 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Σε 23 μέρες λήγει η άδεια μου σύμφωνα με το buildingcert. Για να την ανανεώσω χρειάζεται παράβολο 100 ευρώ, αλλά εδώ και μήνες δεν κινούνται καθόλου τα πιστοποιητικά αφότου έγιναν προεραιτικά και σκέφτομαι να μην την ανανεώσω Αν είναι όμως να χάσω την επιδότηση αν δεν το κάνω, τοτε να πάω να πληρώσω το παράβολο, αλλά πιστεύω οτι αυτή η ειδικότητα δε θα μου ξαναπροσφέρει φράγκο και τα 100 δεν είναι και λίγα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα