adadim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Εγώ έχω πολυμηχάνημα ΗΡ με φαξ, plotter ΗΡ , πολυμηχάνημα ΗΡ απλό , αντιγραφικό ΗΡ . Τα πάντα δηλαδή και τα θεωρώ κορυφαία . 'Ολα τα άλλα απλώς ακολουθούν . Έγχρωμος laser και φαξ μέχρι πριν 2μήνες δεν κυκλοφορούσε στην αγορά (με εξαίρεση έναν που κόστιζε γύρω στα 1500ευρώ).
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 αν θελουμε να ειναι ο εκτυπωτης 10 μετρα μακρια απο το pc,πως μπορουμε να το κανουμε?
adadim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Με ασύρματη σύνδεση αφού βέβαια την παρέχει το μηχάνημα . Αλλιώς με επεκτάσεις των επεκτάσεων στην usb σύνδεση.
thomas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2008 Μπορεί ένας εκτυπωτής Α3+ να εκτυπώσει χαρτί πλάτους 30 και μήκους που θα ορίσουμε εμείς ;
iovo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 @thomas:Ανάλογα αν έχει feeder (δηλαδή ρολό). Ένας παλιός ΕPSON 1520 που έχουμε, έχει από πίσω ρολό στο πλάτος του Α3 (πρακτικά Α2) και ανάλογες επιλογές στον driver. Παρεμπιπτόντως πολύ καλό μηχάνημα.
ss_sk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2008 Πριν την αγορά καλό να γίνει και έρευνα για το αν υπάρχουν στο εμπόριο συμβατά μελάνια (όχι επίσημα) για το μοντέλο που ενδιαφέρει. Γενικά είναι πολύ φθηνότερα, η ποιότητά τους καλή (εκτός αν την έχεις δει Helmut Newton) αν και νομίζω τελειώνουν λίγο νωρίτερα.
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 να ρωτήσω ώς άσχετος έχω δύο βασικά προβλήματα: 1. εγκατέστησα τον εκτυπωτή σε νέο υπολογιστή που έχει win7 , μιά χαρά από την αρχή , και κάθε φορά δίνω εντολή για εκτύπωση, εκτυπώνει κανονικά και την δεύτερη εντολή πάντα πάει να τυπώσει αλλά σταματά. Αναγκάζομαι να κάνω επανεκκινηση στον υπολογιστη και τότε εκτυπώνει αυτό που έχει στην μνήμη. 2.ενώ το pdf του εξοικονομώ έχει κάτω αρίθμηση που ξεκινα 0,1,2 κλπ όταν πάω να το εκτυπώσω δεν μου εκτυπώνει την αρίθμηση!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα