ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, θα σας πει ο μηχανικός σας.
angel30 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
salpigoal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ε ρε τον καημενο τον συναδελφο που εχει μπλεξει... 5
angel30 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Εάν δεν σας κουράζω μία ερώτηση παρακαλώ επειδή τρέχω και έχω πελαγώσει, από τη στιγμή που θα έχω στα χέρια μου τη βεβαίωση του 4178, υπάρχει συγκεκριμένη δεσμευτική χρονική προθεσμία για την μεταγραφή στο Υποθηκοφυλάκειο με βάση τον συγκεκριμένο νόμο ή δεν παίζει κανένα ρόλο? Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ εκ των προτέρων και πάλι!!!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Οι βεβαιώσεις 4178 έχουν ισχύ 2 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.
angel30 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Ευχαριστώ πολύ και πάλι, οπότε η προθεσμία των 2 μηνών ισχύει κ για τη μεταγραφή στο υποθηκοφυλάκειο?
angel30 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Aν φυσικά αργήσετε και "λήξει" η βεβαίωση (παρέλθει δηλ. το δίμηνο απο την έκδοση της) μην εκπλαγείτε αν ο συνάδελφος σας ζητησει ξανά χρήματα για την επανέκδοση της (και όχι επανεκτύπωση που νομίζουν οι περισσότεροι). Προφανώς μιλάμε για κάτι τυπικό, όχι πως θα πληρώσετε ξανά τα ίδια με την τυχούσα νομιμοποίηση/ενταξη στον 4178. 3
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα