Directionless Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Σε ευχαριστώ. Μόλις βρήκα τις τεχνικές προδιαγραφές του (γιατί είναι επώνυμο και το πλήρωσα και για επώνυμο / Giacomini, νομίζω ιταλικό είναι). Πράγματι, οι ανοχές του είναι +- 0.2bar, οπότε τα νούμερα που ανέφερα μάλλον αντιστοιχούν στην πλήρωση που έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOMASTASIOP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 (edited) 0.3 bar πίεση που έγραψε στην αρχή, για κρύα εγκατάσταση σημαίνει ότι το δίκτυο είναι γεμάτο μέχρι 3m πάνω από τον αυτόματο πλήρωσης. Αν δεν πρόκεται για ισόγειο, μάλλον είναι άδειο μεγάλο μέρος του δικτύου. Εκτός αν έχουμε λβητοστάσιο στην ταράτσα και εκτός αν το μανόμετρο του αυτόματου πλήρωσης έχει χαλάσει. Σε κάθε περίπτωση η πίεση είναι χαμηλή... Το 1.5 bar κρύο και 1.7 bar ζεστό ακούγεται πιο λογικό και η διαφορά 0.2 bar δείχνει υπερδιαστασιολογημένο δοχείο διάστολής ή χαμηλή θερμοκρασία νερού προσαγωγής. Αλλά από τα ασαφή δεδομένα που έχουμε δεν μποροούμε να βγάλουμε άκρη προς το παρόν. Αναμένουμε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της εγκατάτασης, με τα στοιχεία που ζήτησαν παραπάνω οι συνάδελφοι. Σε ευχαριστώ. Μόλις βρήκα τις τεχνικές προδιαγραφές του (γιατί είναι επώνυμο και το πλήρωσα και για επώνυμο / Giacomini, νομίζω ιταλικό είναι). Πράγματι, οι ανοχές του είναι +- 0.2bar, οπότε τα νούμερα που ανέφερα μάλλον αντιστοιχούν στην πλήρωση που έκανε. Μια ερώτηση Edited Δεκέμβριος 4 , 2017 by THOMASTASIOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Μια ερώτηση Η οποία είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα