Simulinked Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ καλούμαι να επιλέξω να διαλέξω επιπλέον μαθήματα είτε απο 1.κατεύθυνση οικονομικών-management : κοστολογηση, ισολογισμοι,ΚΑΧ αξιολογηση επενδύσεων, δένδρα αποφάσεων 2. κατευθυνση αυτοματου ελεγχου : μοντελοποιηση simulink, εκμάθηση matlab, ρομποτικη, σχεδιαση ΣΑΕ, βελτιστος ελεγχος Ποιά από τις δύο ειναι χρησιμότερη στον ενεργειακο μηχανικο;
apopetrof Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 εγω θα σου πω οτι η πληροφορικη στη χωρα μας δεν ειναι και τοσο στα πανω της. και μενει τηλεπικοινωνιες και ενεργεια. οι τηλεπικοινωνιες εχουν δουλεια, απλα η ενεργεια ειναι το μελλον. απο εκει και περα επιλεγεις
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 @Simulinked φυσικα το 2
nikos_hmd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 Καλησπέρα και απο εμενα στο φορουμ. Ειμαι καινουριος και χρειαζομαι την συμβουλη σας για την επιλογη τομεα. Οι τηλεπικοινωνιες και η ενεργεια μου κινουν εντονα το ενδιαφερον, ομως θα ηθελα να μου απαντησετε απο τις προσωπικες σας εμπειριες τι περιλαμβανει ο καθε κλαδος στον επαγγελματικο τομεα. Ποιες θα ειναι οι αρμοδιοτητες μου ως τηλεπικοινωνιακος μηχανικος σε καποια επιχειρηση και ποιες ως ενεργειακος μηχανικος ? Καταλαβαινω οτι δε μπορει να δοθει καποια συγκεκριμενη απαντηση αλλα θα ηταν χρησιμο να αναφερθουν καποια στοιχεια σε γενικες γραμμες. (edit: το θεμα εχει 5 χρονια απο την τελευταια δημοσιευση αλλα θεωρησα οτι δεν υπαρχει αναγκη να δημιουργησω καινουριο θεμα με το ιδιο τοπικ)
karavlaxos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Το ερωτημα σου είναι και θεωρητικο, αλλα και εκτος πραγματικότητας (εντελως). Ο τομεας τον οποιο θα επιλεξεις δεν προκειται να αλλαξει τιποτα οσον αφορα το πιθανο επαγγελματικο σου μελλον. Κανεις εργοδότης δεν τα κοιταει αυτά και κανενα ρολο δεν παιζουν στην επιλογή. Το τι αρμοδιότητες θα εχεις σε οποιοδήποτε θεση είναι κατι το πολύ γενικο και εξαρτάται σαφως από το εργασιακο περιβαλλον στο οποιο θα βρεθεις, τις απαιτησεις της εκαστοτες επιχείρησης, το διαθεσιμο ανθρωπινο δυναμικο και χιλιους αλλους παραγοντες. Μονοσημαντη απαντησση σε τετοια θεματα δεν υπαρχει.
maestro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Πολύ σωστή η απάντηση του Karavlaxos..Ασχολήσου τώρα με ότι σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια αφού βγεις στην αγορά εργασίας θα βρεις τον βηματισμό σου ανάλογα με τις τότε συνθήκες που θα επικρατούν. Πριν 20 χρόνια τελειώνοντας το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ επέλεξα τον κύκλο Σπουδών Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης. Τα χρόνια που ακολούθησαν...ασχολήθηκα επαγγελματικά με κατασκευές, ενέργεια, ασφάλεια και υγεία, περιβάλλον...Μέσα σε Τμήμα Παραγωγής ακόμα δεν έχω αναλάβει καμία θέση...Φυσικά μπορεί να ασχοληθώ στο μέλλον...αλλά τι θα θυμάμαι τότε ύστερα από 20 χρόνια είναι μάλλον εύκολο να το φανταστεί κάποιος...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Kαι γω που τέλειωσα Ναυπηγός, πέρα από τα χάρτινα βαρκάκια που φτιάχναμε στο νηπιαγωγείο δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα άλλο σχετικό με ναυπηγική! :-)
nikmmech Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Βέβαια αυτά ισχύουν για τον ελλαδικό χώρο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα