jim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Συνάδελφοι καλησπέρα.Ο σύνδεσμος, που αναφέρετε για τον υπολογισμό,μου βγάζει "Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει το έγγραφο που ζητήσατε.".Μήπως ξέρει κάποιος γιατί? Δεν μπορώ να κατεβάσω και το αρχείο του excel απο τα downloads. Ευχαριστώ Ψαχνω κ εγω καποιο excel για 1 προχειρο υπολογισμο αντικειμενικης αξιας ενος καταστηματος κ υπογειου. Υπαρχουν καπου excel για υπολογισμο αντικειμενικης αξιας καταστηματος οπως παλαιοτερα? (Υ.Γ. ΔΕΝ θελω να αγορασω προγραμμα για να υπολογισω αντ.αξιες για 1-2 υπολογισμους το χρονο )
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Jim θα μπορούσα να σε βοηθήσω εάν μου στείλεις τα στοιχεία, καθώς διαθέτω το e-axies. 1
jim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Ευχαριστω συναδελφε σου στελνω π.μ. σε λιγο
Irini Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Ειδα και γω τα λινκ που δωσατε...βρηκα και καποια αρχεια απο τα downloads...αλλα και παλι αυτοι οι συντελεστες και οι συνιστωσες που λαμβανονται υποψιν δε μου ειναι ξεκαθαρες. Μου ζητησαν να βρω την εμπορικη αξια μιας μονοκατοικιας + του οικοπεδου του, και δε θελω να κανω καμια πατατα... 1
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Irini η εμπορική δεν ταυτίζεται όμως με την αντικειμενική (συνήθως).
Irini Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Ναι, το ξέρω. Εμενα μου ζητηθηκε να υπολογισω την εμπορικη αξια.
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 τότε θα πρέπει να δείς σχετικά θέματα σαν αυτό πχ Εκτιμήσεις ακινήτων
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 (edited) η αντικειμενικη αξια ακινητου πως βεβαιωνεται σε δικαστηριο; την εχω υπολογισει με τα excelofylla της ΓΓΠΣ,μπορει να μου πει κανεις πως εκτυπωνεται σωστα (σε τι μεγεθος χαρτιου ) και τετοια..... Edited Οκτώβριος 13 , 2012 by mixyak790
alxandros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Συνάδελφοι, μήπως κάποιος έχει κατεβάσει τα φύλλα υπολογισμού αντικειμενικής αξίας της ΓΓΠΣ; Από ότι βλέπω προσωρινά η ΓΓΠΣ τα έχει απενεργοποιήσει (μάλλον τα βελτιώνουν). Αν κάποιος τα έχει, με ενδιαφέρει το φύλλο υπολογισμού αντικειμενικής αξίας οικοπέδου. Μπορείτε απευθείας να μου το στείλετε με email στο [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 αν πας " αντικειμενικη αξια εντυπα" σου κατεβαζει ολα τα εντυπα και μετα θελει κατι ...περιεργα...που δεν τα ξερω... καλημερα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα