tasxan206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Από ποια νομοθεσία προκύπτει για να το έχουμε υπόψιν μας; Ν. 4172 / 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Που ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω πάρει δημόσιο έργο και αναθέτω σε μια ο.ε. την κατασκευή κουφώματων και κιγκλίδωματων. Παρακρατώ από την ο.ε. 20% της αμοιβής της ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω πάρει δημόσιο έργο και αναθέτω σε μια ο.ε. την κατασκευή κουφώματων και κιγκλίδωματων. Παρακρατώ από την ο.ε. 20% της αμοιβής της ή όχι; Γιατί θα πρέπει να παρακρατηθεί κάποιο ποσοστό από την αξία των προιόντων που θα σας παραδώσει η Ο.Ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 (edited) Γιατί είναι συναλλαγή μεταξύ επιτηδευματιών Γιατί θα πρέπει να παρακρατηθεί κάποιο ποσοστό από την αξία των προιόντων που θα σας παραδώσει η Ο.Ε ? Αυτό που λες το λες όπως το λέει η πρώτη περίπτωση του χρηστικού πίνακα; http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17952 Edited Ιανουάριος 10 , 2016 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Αυτό που λες το λες όπως το λέει η πρώτη περίπτωση του χρηστικού πίνακα; http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17952 Aυτό που λέω εγώ είναι αυτό που λέει και ο νόμος. Δεν υπάρχει παρακράτηση φόρου στην περίπτωση που αναφέρεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Aυτό που λέω εγώ είναι αυτό που λέει και ο νόμος. Δεν υπάρχει παρακράτηση φόρου στην περίπτωση που αναφέρεις . Μήπως μπορείς να μου στείλεις το νόμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Το ότι δεν παρακρατάς φόρο μου το επιβεβαίωσε σήμερα ο λογιστής μου. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να το δω γραμμένο κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Το ότι δεν παρακρατάς φόρο μου το επιβεβαίωσε σήμερα ο λογιστής μου. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να το δω γραμμένο κάπου. Ψάξτε τότε να το βρείτε, Οί νόμοι και οι εγκύκλιοι έχουν ήδη αναφερθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα