savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) η λογικη οτι 500 ευρω η 400 σε εναν ιδιωτη ειναι λιγα αλλα 600 ευρω σε εταιρεια η 700 σε αλλον ιδιωτη δεν πειραζει ,ειναι αδικαιολογητη ................. οπως και η συνδεση ποιοτητας με την αμοιβη.....δηλαδη για 500 δεν θα κανει καλη δουλεια αλλα με 800 θα γινει σουπερ μηχανικος και θα κανει σουπερ δουλεια...... Edited Νοέμβριος 15 , 2014 by savas76 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 η δυσφημηση , επαγγελματικη και προσωπικη , οι αναφορες ακομα και σε οικογενεια καθως και η στοχοποιηση , είναι πολύ σοβαρο θεμα...... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 δε ξερω πραγματικα αν πρεπει να το παρω στη πλακα, ή να το δω σοβαρα παντως ειλικρινα σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον τις τοποθετησεις μου ή την "απουσια" μου διοτι βλεπω πως ο καθεις κοιτα τον σβερκο του και δικαιως δεν υπαρχει σωτηρια κυριοι συναδελφοι, τα πραγματα ειναι μαυρα σκεφτειτε πως αυριο .... ΣΗΜΕΡΑ ... δε θα ναι ενα απλο 2ο ΠΕΑ θα ναι ενα τοπογραφικο, θα ναι μια αποτυπωση ενος σταδιου, θα ναι μια βεβαιαωση, μια περιβαλλοντικη μια ΥΔΗΕ........ τωρα σαββα δε ξερω τι λες για αναφορες σε οικογενειες κλπ εδω μεσα δεν ειδα κατι τετοιο και θυμα δε θα μου το παιξεις..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (edited) εχουν γινει πολλες δημοπρασιες με παρομοιες τιμες οταν ειναι ανοιχτες και οχι κλειστες η απευθειας αναθεσεις ......δεν ειδα κανενας αλλος να στοχοποιειτε ετσι , εχουν γινει εκατονταδες οχι απλως σε χαμηλη τιμη , αλλα και δωρεαν μελετες σε δημους , δεν ειδα στοχοποιηση ουτε συκοφαντικα σχολια για την δουλεια που θα κανουν..... απορω πως το φορουμ το επετρεψε και επειδη εγω στοχοποιηθηκα ονομαστικα , νομιζω εχω δικαιωμα να μαθω και τα ονοματα αυτων που με σχολιαζουν......... Edited Νοέμβριος 17 , 2014 by savas76 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (edited) το οτι τα στοιχεια σου βγηκαν δε νομιζω να φταιει καποιος περα απο την διαυγεια απο κει και περα καθε αποψη ή απορια ειναι θεμιτη και το "θεμα" [ αν το πουμε ετσι ] εχει πολλες συνιστωσες τωρα και ο εξυπνος που σε πηρε και τηλ να σε ρωτησει κιολας αν πληρωνεσαι αλλιως δε το σχολιαζω Edited Νοέμβριος 16 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (edited) οπως ξαναεγραψα το θεμα ειναι σοβαρο Edited Νοέμβριος 16 , 2014 by savas76 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 απο οπου και να το δεις ναι ειναι σοβαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (edited) Εγω προσωπικα μολις τωρα καταλαβα οτι ο savas76 ειναι ο Σαββας απο το Διαυγεια. Μονος σου καρφωθηκες. Σε καθε περιπτωση συνεχιζω και υποστηριζω οτι προκειται για ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ των αμοιβων μας, ασχετως με το λογο που εγινε αυτη η εκπτωση. Δημιουργειται προηγουμενο χωρις οριο. Η "ευκολη δουλεια" δεν ειναι δικαιολογια για την τοσο χαμηλη προσφορα. Δεν ξερω τι εχει γινει σε προσωπικο επιπεδο μεταξυ συναδελφων, αλλα δεν νομιζω οτι αφορα το παρον φορουμ. Edited Νοέμβριος 16 , 2014 by terry 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Και διαβάζω προηγούμενες σελίδες να καταλάβω τι έγινε... Ε πες το από την αρχή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 συμφωνω με τερρυ και βαζω τελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα