Evan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Μπα θα γίνουν τηλεφωνικά όπως και τα αντίστοιχα ΠΕΑ εδώ ο άλλος δεν πάει από τον πειραιά στο χαϊδάρι για 50 που χρεώνει το πεα θα παέι στην κρήτη?
gianni_k Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 πάω εγώ τζάμπα αμα μου πληρώσουν βενζίνες , καφέ και κανά τοστάκι για την λιγούρα
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημερα ειδα και τα εντυπο απο τη Διαυγεια, με τις αμοιβες 350Ε για 4 ΠΕΑ σε Δημοσια Κτηρια. Edited Νοέμβριος 16 , 2014 by terry
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δες το ποστ #12 του παροντος θεματος.
savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) εχετε δει ποσοι εχουν παρει απευθειας αναθεσεις;;;;;;;;ξερετε τι ειναι απευθειας αναθεση;;;;;;;;παιρνεις σε τεραστια τιμη 1 εργο και σφυριζεις αδιαφορα..........ενω οι αλλοι παιρνουν ιδια εργα αλλα αντιμετωπιζουν κατασταση με 100 ελεγχους που ολα πρεπει να ειναι αψογα............... οσοι παιρνουν μερος σε διαγωνισμους αδιαβλητους , κανονιζουν ποσο ειναι το ελαχιστο κερδος που τους συμφερει και συμμετεχουν........... εχω παρει και εγω μερος σε διαγωνισμους με αντιμετωπους κυριως εταιρειες , , αλλα και ιδιωτες και τους κερδισα......θα εχουμε προσωπικες επιθεσεις , μαλλον ακρως δυσφημιστικες , γιατι πηρα φθηνοτερα μια δουλεια από εταιρια η απο αλλον ιδιωτη σε δημοσιο διαγωνισμο;;.....εχω χασει και πολλους ε και;; μην φοβαστε, οταν βλεπετε διαγωνισμο να τον κερδιζει ιδιωτης , ελεγχετε η δουλεια 100 φορες αδιαβλητα, απλως δεν μπορει να παρει μια απευθειας αναθεση............. αν επαιρνε μεγαλοεταιρεια πιστοποιητικα με 300 ευρω περισοτερα , θα ησασταν καλα;;;; Edited Νοέμβριος 17 , 2014 by savas76 2 3
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Σαββα, με 350Ε για 4 ΠΕΑ σε κτηρια μερικων χιλιαδων τμ, σωστη δουλεια δεν κανεις. Αν κανεις σωστη δουλεια, πας κατευθειαν για αιτημα στο Πατριαρχειο, να σε ανακυρηξουν Αγιο. Edited Νοέμβριος 16 , 2014 by terry 4
savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) γενικως μην ανησυχητε οταν βλεπετε σε διαγωνισμους μελετων που ουσιαστικα ειναι μονο προσωπικη εργασια ,χαμηλες τιμες απο ιδιωτη. , οσο θελει κοστολογεί την δουλεια ........να ανησυχητε απο απειρες απευθειας αναθεσεις........15 και 20 χιλιαρικα για πλακα!!!!!!! Edited Νοέμβριος 17 , 2014 by savas76 1 7
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Συμφωνουμε για τις απευθειας αναθεσεις. τον ελεγχουν 100 φορες οι υπαλληλοι αλλα και αλλοι ενδιαφερομενοι Αλλα επιτρεψε μου να διαφωνησε αυτο. Πως μπορει ο καθε υπαλληλος της Δ.Υ. να ελεγξει ενα ΠΕΑ? Στο λεω απο δικη μου πειρα. Απλα δεν εχουν ιδεα. Edited Νοέμβριος 14 , 2014 by terry 2
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Για να κανω το δικηγόρο του διαβολου. Αν το πρόβλημα ειναι η τιμή όλοι γνωρίζουμε οτι πλέον εχουν καταργηθεί οι έλαχιςτες οπότε τα παντα ειναι θεμα διαπραγμάτευσης. Τωρα το θεμα τιμής-ποιότητας ελέγχεται αλλα και πάλι σε θεωρητικό επίπεδο. Νομικά δεν μπορει να πει κανεις οτι στην αμοιβή υπαρχει κατι το παρανομο Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Νοέμβριος 14 , 2014 by ikaros13
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα