rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Συνάδελφοι καλημέρα Υπάρχει κάποιος κατάλογος για συντελεστές απωλειών εξαρτημάτων σε συστήματα εξαερισμού/προσαγωγής αέρα, πέρα από αυτόν της Ashrae? Δυστυχώς βρίσκομαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να προμηθευτώ το βιβλίο του Σελούντου.
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Μπορείς και στο εξωτερικό να το προμηθευτείς. Πήγαινε στο eshop του γνωστού καταστήματος βιβλίων, βάλε την παραγγελία σου και την διεύθυνσή σου στο εξωτερικό και θα σου έρθει εκεί. Το λέει και στο κάτω μέρος της σελίδας, στις υπηρεσίες, πως κάνει αποστολή σε όλο τον κόσμο. 1
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δεν το ήξερα, ευχαριστώ πολύ συνάδελφε. Έχω άλλη μια ερώτηση. Πόσο ενδελεχής είναι ο κατάλογος με τους συντελεστές? Ρωτάω γιατί την έχω πατήσει με κάποια άλλα βιβλία που έχουν ένα ενδεικτικό κατάλογο 4'5 εξαρτημάτων. Το βιβλίο του Σελλούντου το είχα στη σχολή το 2006 και δεν θυμάμαι πόσο μεγάλο κατάλογο είχε.
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δες το συννημένο. Duct design tables and charts.pdf 4
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δες το συννημένο. WOW!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Ευχαριστώ κι εγώ Μίλτο! Που πας και τα βρίσκεις βρε θηρίο;
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Να προσφέρω και εγώ κάτι Flowrate Είναι υπολογιστής εξαερισμού για επαγγελματικές κουζίνες σύμφωνα με τις αγγλικές οδηγίες
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Τις ευχαριστίες δώστε τις στον GeorgeS ο οποίος είχε δώσει link για ολόκληρο το εγχειρήδιο εδώ Edited Νοέμβριος 14 , 2014 by miltos
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Μόνο που πια το έχουν αποσύρει . Όχι ότι δεν το βρήκα κι αλλού, αλλά είναι επί πληρωμή... @rootbreaker Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος.
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 @miltos όντως το αρχείο δεν υπάρχει πλέον όπως λέει και ο Πάνος. @panos-vicious Εμένα το link δουλεύει κανονικά. Δεν μήπως φαίνεται στα downloads. Downloads → 5. Μηχανολογικά → 5.4 Μελέτες-Βοηθήματα → Υπολογισμός εξαερισμού κουζίνας εστιατορίου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα