Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Στις δηλώσεις Ορισμου και Αποδοχής, πρέπει να γράψω τα στοιχεια πανω δεξια και αριστερα? Δηλαδη τα στοιχεια του Αναδοχου, του επι τοπου μηχανικου και της Υπηρεσιας, οπως γίνεται σε καθε εγγραφο? Μπορώ να ορίσω ως επι τόπου Μηχανικό κάποιον Μηχανικό που στελεχώνει κάποιο άλλο ΜΕΕΠ ? Η δηλωση Ορισμου, μπορεί να γίνει και μεταγενεστερα της υπογραφής Σύμβασης αλλα ΠΡΙΝ την εναρξη των εργασιων? Edited Νοέμβριος 14 , 2014 by Paul_Mix
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Ανάδοχο, Εργο και Υπηρεσία και στις δύο δηλώσεις (ορισμού & αποδοχής) ... Θεμα ...τα κείμενα από κάτω .... υπογραφές και τέλος. Για το άλλο που ρωτάς βάσει νόμου δεν μπορείς. Ο νόμος ζητά τεχνικό στέλεχος ή τεχνικό υπάλληλο της εργοληπτικής επιχείρησης. Άρθρο 38 Διεύθυνση έργου από την πλευρά του αναδόχου Η διεύθυνση των έργων από την πλευρά του αναδόχου στους τόπους κατασκευής τους γίνεται από τεχνικούς που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και είναι αποδεκτοί από την Υπηρεσία. Η επί τόπου των έργων παρουσία τεχνικού στελέχους ή τεχνικού υπαλλήλου της εργοληπτικής επιχείρησης είναι υποχρεωτική και ανάλογη με τη φύση και το μέγεθος του κατασκευαζόμενου έργου.
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 Επί τόπου του έργου Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας του έργου είναι η ίδια ιδιότητα? Επίσης, επί τόπου του έργου Μηχανικός μπορεί να είναι και ο ανάδοχος?
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 Όχι στο πρώτο, προφανώς στο δεύτερο
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 Όχι στο πρώτο, προφανώς στο δεύτερο Ευχαριστώ. Όσον αφορά τον λεγόμενο "Συντονιστή" για θέματα ασφαλείας και υγείας, αυτός ταυτίζεται με τον Τ.Α.? Μπορεί επίσης ο ανάδοχος να υπογράψει το ΣΑΥ - ΦΑΥ?
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Και η προηγούμενη απάντηση μου και αυτή ειναι ναι, υπό την προϋπόθεση φυσικά οτι ο ανάδοχος μπορει να τα υπογράψει. Ειναι μηχανικός δλδ που μπορει να γίνει τεχνικός ασφαλείας
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Και η προηγούμενη απάντηση μου και αυτή ειναι ναι, υπό την προϋπόθεση φυσικά οτι ο ανάδοχος μπορει να τα υπογράψει. Ειναι μηχανικός δλδ που μπορει να γίνει τεχνικός ασφαλείας Μάλιστα. Για να ανακεφαλαιώσω, δεν είμαι ούτε αρχιτέκτων ούτε Π.Μ. και ούτε έχω κάνει σεμινάριο για Τ.Α. Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να γίνω μηχανικός επί τόπου του έγου και να αφήσω τα Τ.Α. και Σ.Α. για κάποιον π.χ. αρχιτέκτονα.
varxo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 πάντως εμένα ποτέ δεν μου ζήτησαν να ορίσω τεχνικό ασφαλείας σε έργο ...
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Έχουμε κανένα υπόδειγμα ορισμού Σ.Α. και Τ.Α.? Ισχύει ότι πρέπει να κοινοποιηθεί σε επιθεώρηση εργασίας, όπως και το ημερολόγιο μέτρων ασφαλείας του έργου?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα