gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Καλησπέρα συνάδερφοι παρέλαβα σήμερα τον παραπάνω εκτυπωτή τον οποίο εγκατέστησα δικτυακά. Έκανα εγκατάσταση τα hp utilities και έδωσα και δοκιμαστική σελίδα την οποία εκτυπώσε. Το θέμα είναι το εξής. .δίνω εκτύπωση από κάποιο πρόγραμμα (word, draftsight ) ανοίγει το hp preview και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα η να εκτυπώσω από το cloud η να ελέγξω εάν ο plotter είναι συνδεδεμένος δικτυακά. Κοινώς δεν μπορώ να εκτυπώσω. ..Καμιά ιδέα τι φταίει? ????
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 (edited) Μήπως έχεις antivirus ή firewall; Απενεργοποίησέ τα για λίγο και δοκίμασε πάλι, αν δει τον εκτυπωτή τότε πρέπει να ρυθμίσεις το firewall. Αντίστοιχο πρόβλημα έχω και εγώ με το δικό που Plotter αλλά δεν βρήκα τι φταίει. Από τον υπολογιστή μου δεν το βλέπω αλλά το βλέπει κανονικά άλλος υπολογιστής του τοπικού δικτύο. Τον έκανα κοινόχρηστο εκεί και τον εγκατέστησα όχι απευθείας αλλά ως κοινόχρηστο από τον άλλο υπολογιστή. Edited Νοέμβριος 15 , 2014 by sdim
gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 (edited) Θα το δοκιμάσω, αλλα μου κάνει εντύπωση γιατί συμβαίνει μόνο οταν δίνω εκτύπωση απο πρόγραμμα .... Τον βλέπω κανονικά σαν εκτυπωτή και το πρόγραμμα της Hp εκτυπώνει δοκιμαστικές σελίδες...Τι να πείς! Τον έκανα κοινόχρηστο στον υπολογιστή μου και το πρόβλημα λύθηκε.! Edited Νοέμβριος 17 , 2014 by gliout
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Πολυμηχάνημα HP 4500 όταν εκτυπώνω έγχρωμο το σχέδιο όπου μπλε και γκρι χρώμα εκτυπώνει ροζ .Ξέρει κάποιος γιατί να συμβαίνει ?
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 (edited) Καθαρισμο κεφαλων, για αρχη. Πολλες φορες και δοκιμαστικες σελιδες ελεγχου. Edited Νοέμβριος 23 , 2017 by terry
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Μηπως σου εχει τελειωσει καποιο χρωμα?
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι οι κεφαλές + κάποιο χρώμα που τελειώνει.
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Μόνος μου γεμίζω τα μελάνια.Το έγχρωμο πριν λίγο καιρό το γέμισα .Θα δω τις κεφαλές .
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Το εχω παθει πολλες φορες. Οταν μενει πολυ καιρο ο εκτυπωτης κλειστος ή όταν τυπωνεις πολλες φωτογραφιες και μετα το αφηνεις. Συνηθως με 3-4 καθαρισμους κεφαλων, λυνεται το προβλημα. Ασφαλως, ειδικα οταν γεμιζουμε και "μηδενιζουμε" τα μελανια μονοι μας, πρεπει να τσεκαρουμε και τη σταθμη, ασχετα αν ο εκτυπωτης τα βλεπει γεματα.
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Τελικά έκανα αναρρόφηση με σύριγγα και καθαρισμό κεφαλών και λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ για την βοήθεια .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα