gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2017 Νέο πρόβλημα...Εκεί που τόσο καιρό εκτύπωνα μια χαρά, σήμερα έδωσα εκτύπωση σχέδιο το όποιο χθες το είχε εκτυπώσει κανονικά και μου βγάζει το εξής μήνυμα!!! Πρόγραμμα εκτύπωσης Draftsight 2017. Τι έγινε πάλι???????????????
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Φίλε δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, πρώτο μήνυμα που είδα τούτο το τελευταίο σου. Νομίζω είναι εμφανές σου λέει οτι χρησιμοποιείς 600 άρι χαρτί και το σχέδιο που θες να τυπώσεις ζητάει 800 άρι.
mikegad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Στην ουσία ο ίδιος ο εκτυπωτής σου λέει τι να κάνεις... Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα
gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Το πρόβλημα είναι ότι το σχέδιο το εκτύπωσα σε 600...Και όλα καλά... Την επόμενη ημέρα το έδωσα παλι για εκτύπωση και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα... Δεν έχει αλλάξει κάτι από τις παραμέτρους εκτύπωσης.
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 καποια τροποποιηση θα εχει γινει ...
Alessio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 (edited) Μήπως αλλαξες προσανατολισμό χαρτιού; Edited Νοέμβριος 24 , 2017 by Alessio
gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2017 Όχι.... Τίποτα δεν έχω αλλάξει.. Θα το δω Δευτέρα πρωί... Μήπως ξαναβάλω τους drivers... Ότι έκανε ξαφνικά χωρίς να αλλάξω τίποτα.... Θα ενημερώσω πάλι...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2017 ξεκινα η εποχη που ξυπνουν τα κομπιουτερ να καταδυναστευσουν το ανθρωπινο ειδος 2
gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 (edited) Ανεβάζω και μια πρόχειρη φώτο για να εξηγήσω καλύτερα. Το κόκκινινο πλαίσιο είναι το κανονικό Α4. Το σχέδιο έχει "τραβηχτεί" προς τα πάνω....Μπορεί να είναι κάτι όσον αφορά οχι τις ρυθμίσεις αλλά τον plotter.... Edited Νοέμβριος 27 , 2017 by gliout
mikegad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Άλλο πράγμα λες στο πρώτο σου μήνυμα και άλλο λες μετά. Στο print preview πριν το στείλεις στον εκτυπωτή εμφανίζεται σωστά;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα