NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (edited) Μεταφορά από άλλο θέμα - miltos Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!!! Μιας και που μιλάμε για rcd και χωρίς να θέλω να κάνουμε διαφήμιση ή το αντίθετο, ποίο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο rcd, σε test έλεγχων από αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε συνδυασμό φυσικά με την τιμή τους? Για να παρουμε μια ιδέα. Edited Νοέμβριος 18 , 2014 by miltos
el greco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 εγω merlin δουλευω εχω κολλησει με αυτα οχι που αποριπτω τα αλλα αββ legrand kτλ κυκλωφορουν ομωs και πολλα κινεζικα. για αυτο ρωτησα τι μαρκα ειναι.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Για τις γνωστες και σοβαρες μαρκες δεν νομιζω να υφισταται θεμα καλυτερου και χειροτερου rcd. Εδω φερνουν hager geyer και ΑΒΒ. Δικα μου ψωνιζω ειτε ΑΒΒ ειτε general electric απο ενα μαγαζι σε κοντινη μεγαλη πολη (στην μιση τιμη απο οτι δινουν τα αντιστοιχα εδω τα μαγαζια!!!) Δεν εχω πετυχει ακομα δδε που να αποτυγχανει στον ελεγχο. Δεν εχω τυχει να μετρησω κινεζικο
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 (edited) Εδώ και λίγο καιρό δουλεύουμε αυτό: και αν με ρωτήσετε είμαι ευχαριστημένος. Ένας φίλος μηχανικός που εργάζεται σε μια εταιρία ως συντηρητής Φ/Β πάρκων κάποιων ΜW μου λέει ότι την εταιρία αυτήν την βρίσκει συνέχεια σε πίνακες με ραγουλικό των Φ/Β Πάρκων.Σημείωση, μας το πωλούν για Αυστριακό με 5 έτη εγγύηση. Edited Νοέμβριος 18 , 2014 by NIKOS ASTROS
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Νικο αν επιτρεπεται ενα 4*40 τυπου AC και τυπου Α ποσο βγαινουν αντιστοιχα? Αν δεν θες εδω στειλε πμ...
hektor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (edited) Σε σοβαρές δουλειές που πληρώνουν καλά βάζω Ηager που θεωρώ κορυφή ενώ οταν πέφτω σε φραγκο φονία βάζω αυτό στο παραπάνω βιντεο και πολύ τον έχει Edited Νοέμβριος 19 , 2014 by hektor
RyDeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (edited) Τύπου AC φέρνουν μονο. Συγκεκριμένα 4x63A / 30mA πάει στα 30€ + ΦΠΑ. Ειμαι ευχαριστημενος. Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ποικιλία ακομα. Ας πουμε απο μικροαυτοματους μας φέρνει στην Ελλάδα μονο B και D. Θα προτιμούσα C & D. Περιμενω και τα θερμομαγνητικα να δω τι γινεται. Προτιμώ τα Noark απο τα Abb και σαν καλυτερη και αγαπημενη εχω την Schneider. Οπότε αναλογα τα φραγκα, ανάλογα η μαρκα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited Νοέμβριος 19 , 2014 by RyDeR
Myiannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Γενικά για να κρίνουμε ένα ΔΔΕ δεν αρκεί η μέτρηση με το όργανο. Αυτό μας έλειπε καινούριο προιόν με πιστοποιήσεις (φαντάζομαι θα έχει διάφορες) να αποτύχει σε έλεγχο. Το θέμα της ποιότητας πιστεύω ότι θα φανεί διαχρονικά σε θέματα ηλεκτρομηχανολογικά όπως πχ φθορά των επαφών, αντοχή σε βραχυκυκλώματα, αντοχή σε ανοιγοκλεισιματα ή στο μηχάνισμό ενεργοποίησης που έχει τον ηλεκτρομαγνητη αλλά έχει και δίαφορα ελατηριάκια και ελασματάκια που πιθανώς να αστοχήσουν. Λογικά όλα αυτά τα υλικά θα έχουν λίγο πολύ τις ίδιες πιστοποιήσεις και θα έχουν περάσει τους ίδιους ελέγχους.
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Σε σοβαρές δουλειές που πληρώνουν καλά βάζω Ηager που θεωρώ κορυφή ενώ οταν πέφτω σε φραγκο φονία βάζω αυτό στο παραπάνω βιντεο και πολύ τον έχει Σωστότατος!!!!! Οταν ο καθείς σου λεει ρωτησα και μου είπαν 30-40 ευρώ με την εγκατάσταση σιγα μην του βάλεις Hager, ουτε να το αγοράσεις δεν σου φτάνουν....
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Παρακαλώ πολύ μη γυρίσουμε και αυτό το θέμα σε ζητήματα αμοιβών...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα