Varemara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Kαλο θα ηταν να μπαινει στην ζωη μας σιγα σιγα το τυπου Α και σε λιγο καιρο τυπου θα ειναι μπει το τυπου F .
RyDeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Τύπου F μονο η Siemens δεν βγάζει ; Έχουμε πληροφορίες για αυτα; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Varemara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 (edited) Aν δεν κανω λαθος Νομιζω οτι βγαζει και η Legrand απλα το ονομαζει ΗPI ενας καλος οδηγος επιλογης ΔΔΕ ειναι του κυριου Σαρρη Edited Νοέμβριος 22 , 2014 by Varemara
billlllll Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Καλησπέρα, Κι εμένα δεν μου έχει τύχει μέχρι σήμερα να βρω εγκατεστημένο RCD που στις μετρήσεις να βγει εκτός προδιαγραφών. Ακόμα και παλιά Siemens 30+ ετών, τα οποία τις περισσότερες φορές εκτελούσαν και χρέη Γενικού Διακόπτη.
tasos01 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα 3 ΑΒΒ σε μια πολυκατοικία, ήταν δεκαετίας. Και επειδή έχω αντικαταστήσει και άλλα κοιτάω να τα αποφεύγω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα