antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Συνάδελφοι καλησπέρα, σε μια αναθεώρηση μιας άδειας είναι στον έλεγχο των οικονομικών, και εκρεμεί επίβλεψη, χρειάζεται πέρα απο το έντυπο τραπέζης για την αμοιβή, το ΦΕΜ και ΤΣΜΕΔΕ που αφορά το εν λόγω ποσό ΚΑΙ ενημερότητα πληρωμής ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Συνηθως ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Αυτό το έχετε δει? http://www.teeam.gr/teeam/enimerosi/news/919-2014-12-16-12-01-34.html τελικά στην Καβάλα τι γίνεται σήμερα? Ζητάνε ακόμα? σε άλλες περιοχές? Πάτρα, Αίγιο και Κάτω Αχαία πάντως δεν ζητάνε. Αν είναι εφικτό ας ενημερώσουν οι συνάδελφοι τι γίνεται στις πολεοδομίες της περιοχής τους. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Πολύ σωστά κάνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Στη Καβάλα ζητάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Στα Ιωάννινα όχι!!! Αλλά σε εμάς πάλι ζητάνε το κοντό τους και το μακρύ τους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Πηγαινοντας στην ηλ.υπηρεσιες του ε-τσμεδε..... και ζητωντας ασφαλιστικη ενημερωτητα....μου εβγαλε το παρακατω: Απορρίφθηκε ...(διοτι) ..." Έχετε ενεργό διακανονισμό του Ν.4152/2013 ή Ν.4305/2014 ή Ν.4321/2015 και δεν μπορείτε να λάβετε «Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας». Αντ’ αυτού ζητείστε «Πιστοποιητικό οφειλής» ή απευθυνθείτε στο Ταμείο για την διευθέτηση τυχόν σφάλματος." Η απορια μου.... μου ετυχε αδεια μετα απο χρονια.... θα εχω προβλημα που δεν εχω "φορολογικη ενημεροτητα"...αλλα "πιστοποιητικο οφειλης"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Το ίδιο πράγμα είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Δηλαδη εννοεις...οτι αντι να εχω Βεβ. ασφαλιστικη ενημεροτητα και τους δωσω το χαρτι πιστ.οφειλης ειμαι οκ! Δεν θα εχουν προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 (edited) Οχι δεν θα έχεις..Εδώ που δουλεύω για να μπεις μέσα θέλεις ασφαλιστική ενημερότητα. Με αυτό το χαρτί που λες κάνω τη δουλειά μου το ίδιο. Τσεκαρισμένο και από άλλους με τη δική σου περίπτωση Αλλωστε αν διαβάσεις το έντυπο που εκτυπώνεις θα καταλάβεις ότι μιλάμε για το ίδιο ακριβώς με ασφαλιστική ενημερότητα. Απλά λόγο οφειλών το βαπτίζουν για τους τύπους πιστοποιητικό οφειλής. Edited Ιούνιος 25 , 2015 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα