Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 (edited) για αδεια περιφραξης σε αγροτεμαχιο απαιτειται εγκριση απο τον ΤΟΕΒ ? η Υ.ΔΟΜ. δεν μου ζητησε εγκριση απο τον ΤΟΕΒ. Μου ειπαν οτι δεν εχουν ζητησει εγκριση απο τον ΤΟΕΒ ποτέ. Ο ΤΟΕΒ ομως επιμενει οτι πρεπει να δωσει εγκριση, επειδη ετσι αποφασισαν στην ΓΣ και εγραψαν στο Καταστατικο τους. Edited Ιανουάριος 17 , 2016 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrosaval Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 (edited) Συνάδελφοι . Στην εγκριςη δομηςης απαιτείται να δηλωθούν ολοι οι μηχανικοι που θα συμμετέχουν στο έργο ή μόνον ο συντάξας το διάγραμμα δομηςης και το Τοπογραφικο ; Edited Ιανουάριος 18 , 2016 by subrosaval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Εβγαλα αδεια δομησης σε οικισμο<2000. Εγκριση απο Αρχαιολογια και Δασαρχειο (ηταν εντος κι εκτος οικισμου). Οταν πηγα να κανω εναρξη εργασιων, με σταματησαν απο τον ΤΟΕΒ και μου ειπαν οτι δεν ζητησα απο αυτους εγκριση, οπως οριζει το Καταστατικο του ΤΟΕΒ. Η ΥΔΟΜ δεν ηξερε τιποτα σχετικα με την εγκριση απο ΤΟΕΒ. Μου ζητησαν να φερω το Καταστατικο του ΤΟΕΒ για να το διαβασουν και μου ειπαν οτι οφειλα να το γνωριζω. Πηγα στο Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης και μου ειπαν οτι για την εκδοση οικοδομικης αδειας σε περιοχες με ΤΟΕΒ, απαιτειται η εγκριση του ΤΟΕΒ! (δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος Νόμος που να το καθοριζει αυτο? ) Μου ειπαν οτι ακομα και για την ενταξη καποιας περιοχης σε Σχέδιο Πόλης, απαιτείται η εγκριση του ΤΟΕΒ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 (edited) Τι εγκρινει ο ΤΟΕΒ? Edited Φεβρουάριος 25 , 2016 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Σε περίπτωση ύπαρξης βεβαίωσης δασαρχείου για αγροτεμάχιο που εκδόθηκε το 82' άδεια για οικοδομή. Για έκδοση νέας άδειας απαιτείται νέα βεβαίωση; Δηλαδή πλέον πράξη χαρακτηρισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2016 με ενημέρωσαν απο ΥΔΟΜ ότι έχω θέμα με μια άδεια δόμησης διαρρύθμιη που θέλω να βγει σε Ο.Ι στον Α όροφο πελάτη μου γιατί υπάρχει σε ισχύ άδεια από το 2012 για διαρρύθμιση στο ισόγειο σε ΑΛΛΗ Ο.Ι ΑΛΛΟΥ ιδιοκτήτη κάπου στις προσθήκες του 4030 αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρχουν σε ισχύ 2 αδειες για το ίδιο οικόπεδο μου είπαν και μπορεί να χρειαστεί να κάνω αναθεωρηση στην άδεια που είναι σε ισχυ!! τους είπα ότι από τη στιγμή που είναι ξεχωριστές Ο.Ι με ξεχωριστούς ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ δεν θεωρώ ότι εμπίπτω στην περίπτωση μου είπαν θα μου απαντήσουν την τρίτη έχει κάποιος ανάλογη περίπτωση ή ξέρει κάτι σχετικά? το καταλαβαίνω ότι για ανέγερση ή για τον ίδιο ιδιοκτήτη δεν πρέπει να υπάρχουν σε ισχύ 2 άδειες.... αλλά σε ξεχωριστές Ο.Ι και ξεχωριστοί ιδιοκτήτες και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ μηχανικοί πως να κάνεις αναθεώρηση σε άδεια άλλου μηχανικού και άλλου ιδιοκτήτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roukat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Καλησπέρα, παρακαλώ αν ξέρει κάποιος συνάδελφος σε ποιο νόμο ή εγκύκλιο ή απόφαση ή ότι τελοσπάντων αναφέρεται ότι απαιτείται ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ του ιδιοκτήτη για έκδοση άδειας δόμησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 ν. 3463/2006 αρθρο 285 Αρθρο 285 Ενημερότητα οφειλών Προϋπόθεση για τη χορήγηση οποιασδήποτε μορφής αδειών από Δήμους καιΚοινότητες είναι η μη ύπαρξη, εις βάρους του ενδιαφερομένου, βεβαιωμένωνληξιπρόθεσμων οφειλών προς αυτούς, με εξαίρεση τις περιπτώσεις εκκρεμοδικίαςκαι του διακανονισμού καταβολής αυτών, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. [άλλο δεν βρισκω...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roukat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Σ ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!! Πάντα ενημερωμένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 (edited) απο καπου εχω τυπωμενη μια δισελιδη κατασταση ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ [πριν την πρωτοκολληση] ΑΔΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ εχει 17 κελλια [μερικα ειναι...πολλαπλα] το 15/η αφορα " ενημεροτητα του ιδιοκτητη απο Δημο" ισως το βρεις καπου Edited Οκτώβριος 17 , 2016 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα