ariane Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Καλημέρα, μήπως γνωρίζετε αν και ποιές "εκρισεις άλλων υπηρεσιών" απαιτούνται για νομιμοποποίηση μετά από ένταξη στο άρθρο 23 του 4178/13 βιοτεχνικού χώρου σε ΒΙΠΕ; Εκδίδεται πρώτα έγκριση δόμησης ή κατευθείαν άδεια; Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feidelliou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2017 καλησπέρα συνάδερφοι. σε οικόπεδο με σύσταση καθέτου που ο καθένας μπορεί και χτιζει και κανει οτι θέλει με ότι του αναλλογεί, τι στοιχεια οικοπέδου συμπληρώνω στην αίτηση για την άδεια δόμησης, τα 2800τμ ή τα 705τμ? και στα μεγέθη δόμησης δε βάζω αυτά που μου αναλλογουν, δλδ στα 705τμ?? χρειάζομαι κάποια άλλη εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη? όταν είναι 2(50% πλήρη κυριότητα έκαστος) χρειάζομαι και από τους δυο, ή πάει όπωσ στο 4178 που εξουσιοδωτεί ο ένας τον αλλον, και μετά ο εξουσιοδοτημένος με εξουσιοδωτεί για όλα?? αν μου κάνει μια εξουσιοδώτηση για όλη τη διαδικασία, μπορώ να υπογράψω εγώ την αίτηση για την άδεια δόμησης? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allobar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 Καλησπέρα, Ζητείται από την Πολεοδομία ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα μηχανικού σε οποιαδήποτε φάση της άδειας δόμησης? (είτε στην έκδοση είτε στο κλείσιμο-ρευματοδότηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Μόνο στην έκδοση της άδειας (ούτε στην έγκριση, ούτε στη ρευματοδότηση). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meli1970 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν απαιτειται για την εκδοση εγκρισης δομησης στατιστικο δελτιο και συμφωνητικο μεταξυ μηχανικου και ιδιοκτητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Το συμφωνητικό απαιτείται βάσει πρόσφατης ΚΥΑ (πριν από 1-1.5 μήνες-ψάξε εδώ στο φόρουμ) Όσο για το στατικό αν και δεν αναφέρεται πουθενά στον Ν 4030 και ΚΥΑ 7533/12 νομίζω ότι συνεχίζει να απαιτείται για στατιστικούς λόγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 (edited) Η εγγυητική είναι υπερ του Δήμου του έργου ή υπερ του Δήμου που έχει την ΥΔΟΜ? Μιλάω προφανώς για περίπτωση που η ΥΔΟΜ εξυπηρετεί και δήμους πέρα από αυτόν που ανήκει. Νομίζω πως είναι υπερ του Δήμου της ΥΔΟΜ, αλλά δεν το έχω βρει κάπου. Edited Μάρτιος 26 , 2017 by archthanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 εδω http://www.michanikos.gr/topic/46676-Οικοδομικά-απόβλητα-στις-οικοδομικές-άδειες/?p=905705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 παίδες σε περίπτωση ανέγερσης οικοδομής επί καθέτου συν/σίας ποιες συντεταγμένες γεωαναφοράς βάζουμε στο στα έντυπα έγκρισης και δόμησης Τού όλου οικοπέδου ή μόνο της καθέτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 βασιλη δες εδω https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%A1%CE%927%CE%A91%CE%A8-%CE%93%CE%977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα