Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

συμπληρωματικα

βλεπεις  αυτο.

https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:"Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα"&page=0

Και τις οδηγιες απο το υπουργειο στο "4"

ΘΕΜΑ: Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών και λοιπών όρων
και προϋποθέσεων για την αδειοδότηση αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων

Edited by dimitris GM
  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Οι παλιές άδειες οικοδομής είχαν μια στήλη όπου αναγράφονταν τα μ² ειδικού κτηρίου - τώρα βλέπω σε μια άδεια του 2018 (νησιωτικού δήμου για ξενοδοχείο/ενοικ.δωμάτια) που δεν υπάρχει πουθενά η σήμανση /επιλογή "ειδικό κτήριο". Πώς θα ξέρω αν η άδεια έχει εκδοθεί για ειδικό κτήριο ή όχι; 

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Η στήλη αυτή αφορούσε την Στατιστική Υπηρεσία, απ' όσο ξέρω.

Ο τίτλος της άδειας αναφέρει το είδος του κτιρίου συνήθως.

Δημοσιεύτηκε
19 ώρες πριν, sdtopo said:

Η στήλη αυτή αφορούσε την Στατιστική Υπηρεσία, απ' όσο ξέρω.

Ο τίτλος της άδειας αναφέρει το είδος του κτιρίου συνήθως.

Oχι, για τη στατιστική ήταν άλλη στηλη δεξιά. Μιλάω για αυτό (link απο το michanikos)

ΟΙΚ ΑΔΕΙΑ.JPG

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το στέλεχος να καταλάβουμε το σημείο που διαπιστώνεις το πρόβλημα;

Όπως ειπώθηκε, αν η άδεια αναγράφει ως τίτλο ανέγερση κύριο ξενοδοχειακού καταλύματος τεσσάρων αστέρων για παράδειγμα, δεν έχεις κάτι άλλο να ψάξεις. Τα υπόλοιπα φαίνονται στις εγκρίσεις  και τις εγκεκριμένες μελέτες.

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Υποτίθεται ότι όλα τα κτίρια πλην κατοικιών και καταστημάτων ήταν ειδικά κτίρια.

Τώρα, αν ο τίτλος της άδειας είναι του τύπου "Ανέγερση διωρόφου οικοδομής" χωρίς άλλη περιγραφή, τότε θα πρέπει να το συμπέρασμα να εξαχθεί από μελέτη των υπολοίπων στοιχείων, μελετών, σχεδίων, εκθέσεων και εγκρίσεων της άδειας, όπως λέει ο @Pavlos33.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.