dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2023 (edited) συμπληρωματικα βλεπεις αυτο. https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:"Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα"&page=0 Και τις οδηγιες απο το υπουργειο στο "4" ΘΕΜΑ: Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών και λοιπών όρων και προϋποθέσεων για την αδειοδότηση αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων Edited Ιανουάριος 4 , 2023 by dimitris GM
billouk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Οι παλιές άδειες οικοδομής είχαν μια στήλη όπου αναγράφονταν τα μ² ειδικού κτηρίου - τώρα βλέπω σε μια άδεια του 2018 (νησιωτικού δήμου για ξενοδοχείο/ενοικ.δωμάτια) που δεν υπάρχει πουθενά η σήμανση /επιλογή "ειδικό κτήριο". Πώς θα ξέρω αν η άδεια έχει εκδοθεί για ειδικό κτήριο ή όχι; Ευχαριστώ
sdtopo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Η στήλη αυτή αφορούσε την Στατιστική Υπηρεσία, απ' όσο ξέρω. Ο τίτλος της άδειας αναφέρει το είδος του κτιρίου συνήθως.
billouk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 19 ώρες πριν, sdtopo said: Η στήλη αυτή αφορούσε την Στατιστική Υπηρεσία, απ' όσο ξέρω. Ο τίτλος της άδειας αναφέρει το είδος του κτιρίου συνήθως. Oχι, για τη στατιστική ήταν άλλη στηλη δεξιά. Μιλάω για αυτό (link απο το michanikos) .
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 (edited) Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το στέλεχος να καταλάβουμε το σημείο που διαπιστώνεις το πρόβλημα; Όπως ειπώθηκε, αν η άδεια αναγράφει ως τίτλο ανέγερση κύριο ξενοδοχειακού καταλύματος τεσσάρων αστέρων για παράδειγμα, δεν έχεις κάτι άλλο να ψάξεις. Τα υπόλοιπα φαίνονται στις εγκρίσεις και τις εγκεκριμένες μελέτες. Edited Οκτώβριος 17 by Pavlos33
sdtopo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Υποτίθεται ότι όλα τα κτίρια πλην κατοικιών και καταστημάτων ήταν ειδικά κτίρια. Τώρα, αν ο τίτλος της άδειας είναι του τύπου "Ανέγερση διωρόφου οικοδομής" χωρίς άλλη περιγραφή, τότε θα πρέπει να το συμπέρασμα να εξαχθεί από μελέτη των υπολοίπων στοιχείων, μελετών, σχεδίων, εκθέσεων και εγκρίσεων της άδειας, όπως λέει ο @Pavlos33.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα