GTEAM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 συναδερφοι ειμαι νεο μελος. Μηπως κανεις εχεις το προγραμματακι αυτο ? προσπαθησα να το κατεβασω απο τον gsofos αλλα δεν υπάρχει πλεον ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agior Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTEAM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 τι ? σου εστειλα το ενα mail για να δεις το δικο μου **********************. EDIT:Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Δες και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΩΦ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 To demo του diolkos3d φτιάχνει kml αρχειο για google earth αλλα μόνο από ΕΓΣΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Παιδιά καθε φορά που ανοίγω ενα σχέδιο μου πετάει μήνυμα (acad 2006) ότι το αρχείο sofos.dvb έχει ήδη φορτωθεί.Πως γίνεται να διορθωθεί αυτό;ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα