MAI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Καλά με τα σχέδια.Για τις αεροφωτογραφίες πότε θα έχουμε νέα?
Popular Post nniko Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Popular Post Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 οποιος εχει κλεισει μια εστω υποθεση αυθαιρετου καταλαβαινει ποσο εξαρτωνται οι υπολογισμοι τα δικαιολογητικα και τα σχεδια μεταξυ τους.Η υποθεση του μαζευω πελατες και καποια στιγμη θα ριξω τα δικαιολογητικα ειναι επιεικως απαραδεκτη και ανευθυνη.Ετσι υποβαθμιζεται η εργασια μας και ακους τις τοσο χαμηλες αμοιβες.Αν γινουν τα αυθαιρετα σαν τα εν. πιστοποιητικα θα ημαστε αξιοι της μοιρας μας.Ελπιζω η ταυτοτητα κτιριου να σοβαρεψει τη κατασταση... 12
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Εγώ πάντως έχω κλείσει όλες τις "υποθέσεις" 4178 που είχα, ανεβάζοντας όλα τα έγγραφα - σχέδια κ.λπ. (πλήρωσα μέχρι και τις εισφορές υπέρ ΤΣΜΕΔΕ)...... 6
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (edited) Καλά με τα σχέδια.Για τις αεροφωτογραφίες πότε θα έχουμε νέα? εγώ δεν έχω κλείσει μόνο τις υποθέσεις από αυτές που με έχουν πληρώσει , στις οποίες δεν έχω αεροφωτογραφίες και ρε γαμώτο αφού είναι περιπτώσεις κτηρίων πριν το 75 , λόγο ηλικίας μου , ξέρω ότι υπήρχαν τα κτήρια και περιμένω τις αεροφωτογραφίες να το αποδείξω και να κάνω ολοκληρωμένη υπαγωγή Πήγε πελάτης μου στο ΤΕΕ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα ακόμη και καμία σχετικά υπηρεσία ενώ και ψηφιακά δεν έχουν ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα Στο ΟΚΧΕ από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ, μαθαίνω ότι δεν χορηγούν Edited Δεκέμβριος 29 , 2014 by GEORGE MICHEAL
Clemenza Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Κατι αλλο πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου: Δεν θα επρεπε να υπαρχει π.χ. μια μειωση των δοσεων ανα 3μηνο, 6μηνο ενταξης στον νομο, ετσι ωστε να επιβραβευτουν αυτοι που ετρεξαν να ενταχθουν στον νομο? Εξισωνονται ετσι οι "συνεπεις" (σε εισαγωγικα γιατι παντα για παρανομιες μιλαμε) με τους ασυνεπεις? 1
Patrick Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 ξερει κανεις ποτε θα εχουμε την ΚΥΑ?
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Κατι αλλο πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου: Δεν θα επρεπε να υπαρχει π.χ. μια μειωση των δοσεων ανα 3μηνο, 6μηνο ενταξης στον νομο, ετσι ωστε να επιβραβευτουν αυτοι που ετρεξαν να ενταχθουν στον νομο? Εξισωνονται ετσι οι "συνεπεις" (σε εισαγωγικα γιατι παντα για παρανομιες μιλαμε) με τους ασυνεπεις? θα έπρεπε κανονικά, αλλά στο greece ο συνεπής είναι διαχρονικά και σε όλους τους τομείς ο μακάκας της παρέας 4
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Εγώ πάντως αυτό το ΤΣΜΕΔΕ δεν με βλέπω να το πληρώνω όπως δεν βλέπω και πολλούς άλλους... 4
iliekater Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 ρε γαμώτο αφού είναι περιπτώσεις κτηρίων πριν το 75 , λόγω ηλικίας μου , ξέρω ότι υπήρχαν τα κτήρια και περιμένω τις αεροφωτογραφίες να το αποδείξω και να κάνω ολοκληρωμένη υπαγωγή Προστέθηκε στο νόμο τέτοια δυνατότης ; Το τεκμήριο της ιδίας γνώσης ; Εξάλλου , ο νόμος προμηνύει τη δημοσίευση των αεροφωτογραφιών της καταλυτικής ημερομηνίας κατασκευής , δηλαδή στον Ιούλιο του 2011 · όχι άλλων ημερομηνιών .
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Εκτός θέματος, αλλά Γιώργο, αεροφωτογραφίες προ του 1975 χορηγούνται κανονικά από τον πρώην ΟΚΧΕ, με φυσική παρουσία σου εκεί για εντοπισμό και παραγγελία. Το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών δεν λειτουργεί. Χρόνος παράδοσης ~ 1 μήνας
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα