ergenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Καλησπέρα συνάδελφοι. Υπάρχει κάποιος που να έχει ένα πινάκιο αμοιβής μελέτης περιβαλλοντικων επιπτώσεων που καταθέτουμε στη ΤΥΔΚ που να έχει τις υσχίουσες διατάξεις και τους συντελεστές. Αν κάποιος έχει καταθέσει πινάκιο παρακαλώ να με βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Ο υπολογισμός της αμοιβής για ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες οπως ειναι το ΣΧΟΟΑΠ δίνεται από το τύπο Σ(φ) = 6•(log10φ)5. Όπου φ είναι η έκταση σε m2. Στη δική μου περίπτωση η έκταση είναι 8000 στέμματα. καντε βρε παιδιά τον υπολογισμό γιατι θα τρελαθώ. είναι δυνατών να βγαίνει τόσο υψηλό αποτέλεσμα; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 το ΣΧΟΟΑΠ δεν είναι ειδική περιβαλλοντική μελέτη, η προεκτίμηση της αμοιβής του δε γίνεται από την Υ.Α. ΔΜΕΟ/α/ο/1257/09-08-2005 όπου έχει όλες τις μελέτες εκτός από τις Χωροταξικές - Πολεοδομικές (που είναι το ΣΧΟΟΑΠ) αλλά με την ΥΑ 9572/1845/6.4.2000 την οποία όμως δε μπορώ να βρω τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Δανάη που θα μπορούσα να το βρώ αυτο για να κάνω μια προεκτίμηση αμοιβής; Ευχαριστώ για το χρόνο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 http://www.geoteepk.gr/nomothesia/YA%209572_2000%20Prodiagr%20Mel%20%20GPS%20SXOOAP.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Είναι αυτό εδώ έχω την εντύπωση. http://www.geoteepk.gr/nomothesia/YA%209572_2000%20Prodiagr%20Mel%20%20GPS%20SXOOAP.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Αυτά που μου δίνεται και ευχαριστώ πολύ για την ευχάριστη διάθεση σας είναι αμοιβή για μελέτη ΣΧΟΟΑΠ. Εγώ θα ήθελα για αμοιβή μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για ΣΧΟΟΑΠ. Διορθώστε με παρακαλώ εάν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 για ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες οπως ειναι το ΣΧΟΟΑΠ άλλο όμως έγραψες, δε μπορώ να σε βοηθήσω για την ΜΠΕ του ΣΧΟΟΑΠ τώρα θα το κοιτάξω όμως, Ζαχους, ευχαριστώ κι εγω για την απόφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Ευχαριστώ πολύ. Περιμένω με αγονία γιατί πραγματικά έχω χαθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα