Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμιδομέτρηση σε ξυλολέβητα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας και Χρόνια σας Πολλά!  Κατοικώ σε μια διόροφη οικογενειακή  κατοικία όπου κάθε όροφος έχει και ένα οροφοδιαμέρισμα. Πέρυσι τοποθετήσαμε ξυλολέβητα, παράλληλα στον ήδη υπάρχοντα λέβητα πετρελαίου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Αξίζει, από οικονομικής άποψης,  να βάλω θερμιδομέτρηση σε κάθε διαμέρισμα;

Link to comment
Share on other sites

Εάν αγοράζεται τα ξύλα ΝΑΙ , ένα είδος καυσίμου είναι κ αυτά , αλλά εάν δεν τα αγοράζεται γιατι να μπείτε σε περιττά έξοδα ;

Link to comment
Share on other sites

Ναι, τα αγοράζω. Απλά  έχω παρατηρήσει ότι το πάνω διαμέρισμα "ζητάει" περισσότερη θερμότητα και θεωρώ ότι θα ήταν πιο δίκαιο να καταμεριστεί καλύτερα η δαπάνη.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ο θερμιδομετρητης δεν επηρρεάζει τη λειτουργία του συστήματος οποτε δεν θα υπαρξει οικονομικο οφελος (συνολικα). Η θερμιδομετρηση εφαρμοζαι για πιο δικαιη κατανομη. Ειναι λογικο ο πανω οροφος να καταναλωνει περισσοτερο. Μην νομιεται ομως με τη θερμιδομετρηση οτι θα λλαξει ο λογαριασμος σας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.