voxson Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και για εμάς (ΤΣΜΕΔΕ) το σύστημα ΑΤΛΑΣ; https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Atlas/Login.aspx
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Ναι. Αν μπείς θα δεις.
pantsel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 αφορα τα χρονια απο το 1994 και μετα?
voxson Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Ναι. Αν μπείς θα δεις. Μπήκα και έχει μόνο κάτι ένσημα που είχα από το ΙΚΑ προ 10ετίας. Το ΤΣΜΕΔΕ πουθενά. 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 (edited) Pantsel σωστά. Μπήκα και έχει μόνο κάτι ένσημα που είχα από το ΙΚΑ προ 10ετίας. Το ΤΣΜΕΔΕ πουθενά. Σε συναδέλφους που έιχαν και ΙΚΑ και ΤΕΒΕ και ΤΣΜΕΔΕ τα είχε από το 1994. Δυστυχώ ς δεν γνωρίζω να σου πω για το θέμα σου. Edited Ιανουάριος 7 , 2015 by terry
voxson Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αυτά που τους βγάζει είναι ομαδοποιημένα ανά ΦΚΑ; Γιατί βλέπω πως έχει τον ΦΚΑ:ΙΚΑ στην επικεφαλίδα της σελίδας.
castor_troy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 το ΤΠΕΔΕ θα έπρεπε να φαίνεται ή οχι?
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Μπήκα και έχει μόνο κάτι ένσημα που είχα από το ΙΚΑ προ 10ετίας. Το ΤΣΜΕΔΕ πουθενά. Σε μένα τα έχει όλα ΙΚΑ και ΟΑΕΕ
agios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 (edited) Μπήκα και έχει μόνο κάτι ένσημα που είχα από το ΙΚΑ προ 10ετίας. Το ΤΣΜΕΔΕ πουθενά. Εμένα μου βγάζει όλες τις πληρωμές που έχω κάνει ανά κατηγορία και εξάμηνο αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να τσεκάρω αν είναι σωστά. Edited Ιανουάριος 7 , 2015 by agios
voxson Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Οκ κάτι θα παίζει με μένα. Θα πάρω τηλέφωνο στο ΤΣΜΕΔΕ να μάθω τι συμβαίνει (καλό αστείο, ε; )
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα