archthanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Ναι έτσι το υπολόγισα κ εγώ. Άρα προχωράω έτσι... Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Πρίν έκανα ένα αριθμητικό λάθος. Διόρθωσα, οπότε δες πάλι το προηγούμενό μου post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 (edited) Να σε ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου GRTOPO. Φίλε archthanos έχεις και εσύ ενα λαθάκι στο υψόμετρο της ερυθράς - 34,58 στο πρωτο ποστ και 33.58 στην διατομή... Κόλλησα λίγο και λέω γιατί δεν μου βγαίνει... Συναδελφικά πάντα... Edited Μάρτιος 10 , 2013 by lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 (edited) Εγώ έκανα 34.58+ 0.01 +0.15= 34,74...μάλλον δεν υπολόγισα καλά τελικά... @lou Δε βλέπω που έγραψα λάθος...34.58 λέω στο πρωτο ποστ και 34.58 στη διατομή για την ερυθρά. Εdit : τελικά έχεις δίκιο, εννοείς στο δεύτερο διαγραμματάκι που έφτιαξα...εγώ κοιτούσα στο απόσπασμα της υψομετρικής που συμφωνεί με τα υψόμετρα του πρώτου ποστ. Τα υψόμετρα του διαγράμματος είναι οκ εκτός του υψόμετρου ερυθράς που είναι +1μ. από αυτό που γράφω. Edited Μάρτιος 10 , 2013 by archthanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 problem solved.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Εννοείται...Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
axoul Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 να ρωτήσω κι εγώ κάτι: όταν στις ίδιες μηκοτομές που ανέβασε ο συνάδελφος αναγράφεται "υψόμετρα Ρ.Γ. δεξιά" αντί "υψόμετρο εδάφους δεξια", έχει καμία διαφορά ? δηλ.μήπως σημαίνει το υψόμετρο του κρασπέδου δεξια της ερυθράς , ή εννοεί πάλι του υφιστάμενου εδάφους δεξιά της ερυθράς? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα