GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Ότι σου είπε ο ΜΑΚΑΡ ..... είναι ΝΟΜΟΣ.- Χωρίς να θέλω να τον παινέψω είναι Ο πραγματογνώμονας!!!!
MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Υπερβάλλεις και πάλι ... Δεν νομίζω να υπάρχει ο παντογνώστης είτε στο Α είτε στο Β θέμα. Απλά, κάποιος έχει λίγο περισσότερη εμπειρία από έναν άλλο σε κάποιο τομέα της πολυδαίδαλης δουλειάς του μηχανικού. Είχα και εγώ αρνητικές εμπειρίες στο ξεκίνημα της διαδρομής, ως δικαστικός πραγματογνώμονας, και έμαθα απ' αυτές. Και το θέμα είναι ότι την εποχή εκείνη δεν υπήρχε ίντερνετ, forum και Google, για να διατυπώσεις το ερώτημα που σε απασχολεί και να πάρεις άμεσα απάντηση. Γιαυτό πιστεύω και τηρώ, όσο είναι δυνατόν, την αρχή ότι η εμπειρία πρέπει να μοιράζεται ... 3
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 (edited) Επίτρεψε μας να είμαστε λίγο υπερβολικοί στις κρίσεις μας συνάδελφε και ας είναι η υπερβολή αυτή στις θετικές κρίσεις μας προς εσένα ένα μικρό αντίβαρο στην χυδαία υπερβολή που βλέπουμε καθημερινά να αναδεικνύονται και να ανταμοίβονται άνθρωποι στην καλύτερη περίπτωση μέτριοι στο αντικείμενο τους. Με τον λόγο σου, την συγκρότηση σου και την διάθεση σου να μοιραστείς, να ξέρεις πως βοηθάς πολλούς από εμάς τους νέους στον χώρο. Edited Ιούλιος 26 , 2013 by DIMITRIS80
thanar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσει κανείς ένα "πρότυπο" πινακίου αμοιβής (ή δαπάνης) για να έχουμε μια εικόνα σχετικά με το πώς περίπου τα "ζητάμε" σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει επισπεύδων να τα σκάσει γερά και ο διορισμός είναι από το δικαστήριο για δικούς του λόγους;
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 ο προσδιορισμός της αμοιβής με τις εκτιμώμενες ημέρες απασχόλησης αρκεί δες τον Ν.3316 ή γενικότερα αμοιβές μηχανικών (άδειες δόμησης,αυθαίρετα κλπ) και ανάλογα με τα χρόνια εμπειρίας μπορείς να υπολογίσεις
thanar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Είναι τόσο δύσκολο για κάποιον συνάδελφο να ανεβάσει ένα πινάκιο που να αφορά σε δική του υπόθεση; Προσωπικά έχω συνηθίσει εδώ καιρό να διαπραγματεύομαι ελεύθερα τις αμοιβές μου, και η διαδικασία αυτή με ξενίζει.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δες το παρακάτω. Αντί για τον τύπο που έχω βάλει μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που λέει ο ΜΑΚΑΡ παραπάνω. PINAKIO AMOIBHS.pdf 1
thanar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Βοηθάει πολύ faethon, thanx!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Παρακαλώ μόνο που αντι αντί ΜΑΚΑΡ έπρεπε να πω Θεοχάρης...
GPER Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Παραθέτω μια κατάσταση - πινάκιο αποζημίωσης που κάθε φορά καταθέτω. Είναι αρκετά "τυπικό" αλλά για αυτό τον λόγο είναι πιο ευπρόσδεκτο από τους δικαστές (χωρίς όμως αποτέλεσμα στο ύψος της αμοιβής) ΠΡΟΤΥΠΟ.xlsx 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα