Engineer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Πιστεύετε ότι η νέα κυβέρνηση μπορεί να δώσει ώθηση στον τεχνικό κλάδο της χώρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Χμ... αυτό προϋποθέτει να υποθέσουμε ότι η νέα κυβέρνηση ενδιαφέρεται να δώσει ώθηση στον τεχνικό κλάδο της χώρας... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Δεν νοείται "ανάπτυξη" της οικοδομής, όταν όλη η άλλη χώρα και η οικονομία της πάει να γίνει ερείπια. κατά συνέπεια το θέμα είναι ποια κυβέρνηση μπορεί να φέρει την ανάπτυξη γενικά ντ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 (edited) (ας δούμε και προγραμματικές δηλώσεις αν και γενικολογίες περιμένω) πάντως στο χείλος του γκρεμού είμαστε θα μας δώσει και μια ώθηση.... (με "οικολόγους" και σπρίτζηδες) Edited Ιανουάριος 28 , 2015 by imhotep 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Εγώ πιστεύω πως ναι μπορεί να δώσει με δύο προϋποθέσεις, αρκεί να το θελήσει και βεβαίως να της το επιτρέψουν οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν σταδιακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 (edited) Εμένα ήδη την επόμενη των εκλογών μου προέκυψε νέα άδεια δόμησης που μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσει κατασκευή το καλοκαίρι Μπορεί να ήταν τυχαίο Πιστεύω ότι αν αλλάξει η ψυχολογία θα συνεχίσουμε τουλάχιστον στην περιοχή μου από εκεί που είχαμε μείνει Θέλω να πω ότι σε τουριστικές περιοχές που είχανε μπει με περισσότερο οργάνωση σε ανάπτυξη με εγκεκριμένα σχέδια πόλης επεκτάσεις , οικοδομικούς συνεταιρισμούς κλπ όπως η δική μου υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης της οικοδομικής δραστηριότητας που αποτελεί το μοχλό εργασίας για το τεχνικό κλάδο Edited Ιανουάριος 28 , 2015 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ο Σπρίτζης είπε ότι είναι και σωστά είπε θέμα ρευστότητας και δανείων από τις τράπεζες . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 (edited) Η ανάπτυξη θα ξεκινήσει με κρατικοποιήσεις όπως είπε και ο Σπίρτζης....Τα χειρότερα έρχονται Από το πρωί το χρηματιστήριο σημειώνει νέα μεγάλη πτώση...Οι επενδυτές βγάζουν λεφτά. Τι αναπτυξη περιμενετε χωρίς επενδύσεις? Ο Τσίπρας είναι υπερ του να φτιάξει το γιγάντιο δημόσιο με αυτούς που βρίζατε όλοι και τους πληρώνατε. Δεν τον ενδιαφέρει ο ιδιωτικός τομέας. Αλήθεια για τις χιλιάδες απολύσεις του ιδιωτικού τομέα τι είπε? Τίποτα........... Φρόντισε όμως να ξαναπάρει πίσω 10.000 απολυμένους του δημοσίου, καθαρίστριες των 1000 ευρώ που εσεις θα πληρώνετε... Κρατικοποιήσεις, κάτι είπε και για ΔΕΗ ενιαία, ολυμπιακή...θα καεί το πελεκούδι Ξεχάστε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία και ποντάρετε στο δημόσιο...Που? εκεί που χρωστάμε και της Μιχαλούς. Τα λεφτά που είναι????????? Edited Ιανουάριος 28 , 2015 by ikaros13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ελα ικαρε μην χαλας την σουπα, και ψαχνω κανενα γνωστο να με χωσει καπου τον κακομοιρη ..... δως και μενα μπαρμπα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 (edited) Εμένα Ικαρε και μόνο η αλλαγή ψυχολογίας , βλέπω ότι έδωσε ώθηση σε πολλούς ιδιώτες να αρχίσουν με άλλο κέφι να κοιτούν τις δουλειές τους Σήμερα είχα επαφές με κτηνοτρόφους - λατόμους ένα συνάδελφο που ετοιμάζει ένα πολυόροφο κτίσμα σε γειτονική πόλη και όπως είπα πήρα μια ΑΔ Αυτό τι είναι, δεν είναι ιδιωτική πρωτοβουλία ? Αν ξέχασα χτες είχα και ένα μήνυμα από ΗΠΑ για μια επένδυση μεγάλη στην περιοχή μου , που με ρώταγε πως βλέπω τις πολιτικές εξελίξεις Edited Ιανουάριος 28 , 2015 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα