stephanosmixail Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 (edited) καλημερα,Μου εχει τυχει μια περιπτωση για τοπογραφικο οικοδομικης αδειας(κατοικια) εκτος οικισμου χωρις να υπαρχει γραμμη αιγιαλου........ 50 μετρα αποτο χειμεριο κυμα δεν πρεπει να αφησω συμφωνα με το ν.2971/01 φεκ 285 α και με το ΓΠΣ αλλα πως οριζω εγω το χειμεριο κυμα?!?!?!(Βαλε παλιρροιες & αλλαγες λογο εποχων μπορει να εχω αποκλιση καθ'υψος αρκετα εκατοστα το οποιο μεταφρεζετε σε πολλαπλασιο κατα μηκος!!!!)50 μετρα δεν αφηνω απο το χειμεριο κυμα??Πως μπορω να ειμαι καλυμενος νομικα????Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες ΣυμμετοχήςDidonis Edited Ιούνιος 3 , 2015 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 ο τιτλος λεει "εντος" η ερωτηση αναφερεται σε "εκτος" δες τα ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stephanosmixail Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Oκ σ'ευχαριστω βρηκα ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα