magos88 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Καλησπέρα συνάδελφοι, μπορώ να πάρω άδεια λειτουργίας για κυε ως "μαζικής εστίασης-προχείρου γεύματος", ενώ υπάρχει στην κουζίνα μικρή φούσκα; Ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται για καφενείο με δυνατότητα να ψήνει ψαράκι για μεζέ. Βάσει του ΦΕΚ επιτρέπεται στα προχείρου γεύματος το τηγάνισμα τυριού ή χταποδιού. Φυσικός αερισμός δεν υπάρχει. Επομένως και μόνο σε αυτά αν περιορίζονταν, δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί φούσκα; Φούσκα και αεραγωγοί υπάρχουν ήδη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (άδεια ψαροταβέρνας).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stavrosa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 (edited) βαλε επαγγελμα στο προφίλ. για αρχή...! το οτι πριν ειχε και πυραυλοκινητο φουρφούρι δεν σημαινει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει...ας κρατησει την παλια χρήση και ας την μεταβιβάσει απλως... για τι μεγεθος καταστήματος μιλάμε που δούλευε ως (ψαρο)ταβέρνα? Edited Ιανουάριος 29 , 2015 by stavrosa
magos88 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 (edited) Προστέθηκε και το επάγγελμα! Μιλάμε για 60 τετραγωνικά κατάστημα. Σε γενικές γραμμές ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε πολλές παρατυπίες που αν γινόταν κάποιος έλεγχος δεν υπάρχει περίπτωση να μην έκλεινε το κατάστημα. Ειδικά από το υγειονομικό! Edited Φεβρουάριος 12 , 2015 by Manolis gon
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα