Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι,

 

μπορώ να πάρω άδεια λειτουργίας για κυε ως "μαζικής εστίασης-προχείρου γεύματος", ενώ υπάρχει στην κουζίνα μικρή φούσκα; Ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται για καφενείο με δυνατότητα να ψήνει ψαράκι για μεζέ. Βάσει του ΦΕΚ επιτρέπεται στα προχείρου γεύματος το τηγάνισμα τυριού ή χταποδιού. Φυσικός αερισμός δεν υπάρχει. Επομένως και μόνο σε αυτά αν περιορίζονταν, δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί φούσκα; 

Φούσκα και αεραγωγοί υπάρχουν ήδη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (άδεια ψαροταβέρνας).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσιεύτηκε (edited)

βαλε επαγγελμα στο προφίλ. για αρχή...!

 

 

το οτι πριν ειχε και πυραυλοκινητο φουρφούρι δεν σημαινει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει...ας κρατησει την παλια χρήση και ας την μεταβιβάσει απλως...

για τι  μεγεθος καταστήματος μιλάμε που δούλευε ως (ψαρο)ταβέρνα?

Edited by stavrosa
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Προστέθηκε και το επάγγελμα! Μιλάμε για 60 τετραγωνικά κατάστημα. Σε γενικές γραμμές ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε πολλές παρατυπίες που αν γινόταν κάποιος έλεγχος δεν υπάρχει περίπτωση να μην έκλεινε το κατάστημα. Ειδικά από το υγειονομικό!

Edited by Manolis gon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.