neoklis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Πάνω-πάνω στη σελίδα εγγραφής γράφει ότι η εγγραφή δεν είναι πια απαραίτητη. Το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς δίνοντας το email σου και ένα κωδικό, που υπάρχει στη σελίδα "εγγραφής". 2
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Ακριβώς Sign up is no longer required for Google Earth Pro. Click here to download Earth Pro, then sign in using your email address and the License Key GEPFREE. Μάλλον θα τρελλάθηκε ο server από τις εγγραφές.... 2
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ετσι με μπισκοτακια και με ζαχαρωματα μαζευουν τα στοιχεια μας και οτι αλλο δεν παει ο νους μας Αληθεια τι περισσοτερο σημαντικο εχει το pro ?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ετσι με μπισκοτακια και με ζαχαρωματα μαζευουν τα στοιχεια μας και οτι αλλο δεν παει ο νους μας Αληθεια τι περισσοτερο σημαντικο εχει το pro ? σιγά τα στοιχεία , δεν μας ζητάει και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων Εγώ έτσι και αλλιώς τα στοιχεία αυτά τα έχω ελεύθερα για τον καθένα και εκτός δικτύου Ασε που γενικά δεν μου αρέσει η ανωνυμία στο δίκτυο
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 (edited) πολυ σωστα... αλλα εσυ εισαι και καλο παιδι μαλλον περισσοτερο <<ελεγχεται >> η συμπεριφορα μας και αλλα .. Edited Φεβρουάριος 4 , 2015 by KOKARADI
georgios_m Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ακριβώς, η καταναλωτική μας συμπεριφορά είναι που ελέγχεται από όλα αυτά τα συστήματα.
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 η μέγιστη ανάλυση δεν είναι εφικτή για τα περισσότερα πλάκα έχει η ημερομηνια 8/2/2011.......την βάζεις ως αποδειτικό κατασκευής?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα