panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Ευχαριστώ παιδια, η μελέτη έχει τελειώσει και τωρα ψάχνουμε για προσφορές για κατασκευή. Το instant χρησιμοποιώ και για τις φορτίσεις θέλει δουλειά στο χέρι. Δυστυχώς δεν έχει προς το παρόν αυτοματοποιήσει κάποιες βασικές φορτίσεις για χαλύβδινα έργα. Α, εγώ ασχολήθηκα μόνο με τα φορούσια η δοκός κύλισης είναι θέμα του κατασκευαστή οπότε δεν με απασχόλησε! ουφφφ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ναι αλλα σκεψου οτι η δικη σου υπογραφη φαινεται στην αδεια οποτε εσυ εισαι υπευθυνος για την στατικη επαρκεια ακομα και του παραμικρου κοματιου της κατασκευης, και της δοκου κυλίσεως αλλά ΚΑΙ της γερανογέφυρας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 όχι η γερανογέφυρα θα έρθει έτοιμη με το βαρούλκο το βαρουλκοφορείο την δοκό κύλισης τροχιές κτλ. Στα κατασκευαστικά δείχνω μόνο τα προβολάκια που θα πατάει πάνω η δοκός κύλισης. Το τι θα κάνουν απο πάνω είναι δικό στους θέμα αλλα όπως και να χει έχω θεωρήσει μεγάλα φορτία για να καλύψω τις όποιες αβεβαιότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
despcv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Έστω ότι έχουν μπει τα φουρούσια και η δοκός κυλίσεως. τί φορτίο μπαίνει? συγκεντρωμένο στα φουρούσια, γραμμικό στη δοκό κυλίσεως? ή μήπως μπαίνει επιφανειακό στην νοητή επιφάνεια που δημιουργούν οι δύο δοκοί κυλίσεως? Το φορτίο αυτό μεταφράζεται ως το φορτίο που δύναται να μεταφέρουν οι δοκοί κυλίσεως το οποίο δίνεται σε τόνους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
despcv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Σημειακό φορτίο στα φορούσια με μια μικρή προσαύξηση που δεν θυμάμαι τώρα για την δοκιμαστική φόρτιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flouris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Πληροφορίες στα downloads εδώ κι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitaleon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος εδω .. και θα θελα τα φωτα σας αν γνωριζετε κατι σχετικα με " σχεδιομελετη γερανογεφυρας " που μπορω να βρω σχεδια κ.λ.π !!! Edit: Οι τίτιλοι θέματος πρέπει να είναι ορθογραφημένοι και με τόννους. acnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Επίσης θα σας παρακαλούσα να μην μου στέλνετε προσωπικά μυνήματα για διάφορες μελέτες και άλλα θέματα σχετικά με μελέτες, γιατί δεν είμαι ενεργό μέλος σε αυτό το forum. Σας ευχαριστώ pappos Δεν μπόρεσα να κάνω upload το αρχείο αλλά παραθέτω το link http://www.stb.rwth-aachen.de/lehre/umdrucke/halleumdruck_neu_PRE_26_10_07.pdf (Μελέτη γερανογέφυρας με EC-3, ανοίγματος 20m, μήκους 66m απόσταση φατνωμάτων 6.60m, είναι περίπου 170 σελίδες λυμένη στο χέρι και η σιδηρά αίθουσα και η γερανογέφυρα.) Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ανατρέξεις στη βίβλο των σιδηρών κατασκευών Petersen σελ. 887-947, Έκδοση 3η 1993. Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ μην μου στέλνετε άλλο προσωπικά μυνήματα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 καλή χρονιά και σε σένα συνάδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα