giannhspatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 για να μην ανοίγω άλλο θέμα μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν για την άδεια μιας βιομηχανικής μονάδος σε βιομηχανική περιοχή χρειάζομαι έγκριση από την αρχαιολογία? 90% όχι αλλά για να είμαστε σίγουροι ευχαριστώ
sofoulitsa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 γεια και καλή χρονιά! αν ρωτήσεις την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία θα σου πει ότι χρειάζεται. αν ρωτήσεις την αρμόδια πολεοδομία θα σου πει λογικά ότι δεν απαιτείται.συγκεκριμένα εγώ που ξέρω για Αυλώνα δεν απαιτείται 100%. ούτε στη βιομηχανική της Μεταμόρφωσης. αλλά για να είσαι σίγουρος ρώτα στην αρμόδια πολεοδομία.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δεν χρειάζεται για την άδεια αλλά είναι απαραίτητη για τη ΜΠΕ που είναι απαραίτητη για την άδεια.
sofoulitsa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 όχι γιατί το λες. εγώ στην ανατολική αττική που τους λέμε ΒΙΠΑ αυλώνος και το ξέρουν ότι εκεί δεν απαιτείται έγκριση από αρχαιολογική υπηρεσία δεν ζητάνε ούτε στο περιβάλλον έγκριση. Όταν λέω έγκριση εννοώ δεν πας να καταθέσεις φάκελο με σχέδια και να σου δώσουν χαρτί που να λέει ότι εγκρίνεται από αρχαιολογικής απόψεως η ανέγρεση...όταν βγουν τα περιβαλλοντικά απλά κοινοποιούνται υπηρεσιακά και στην αρχαιολογία ή οποία ποτέ δεν έχει καμία αντίρρηση.
johnnie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 στην αρχαιολογία δεν καταθέτεις φάκελλο όπως είπε και η sofoulitsa απλά όταν καταθέτεις μπε αν το κρίνει απαραίτητο η υπηρεσία το κοινοποιεί στην αρχαιολογία και ζητάει τη σύμφωνη γνώμη της.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα