Charlie Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Συνάδελφοι καλησπέρα, προκύπτει από κάπου ότι στα κτήρια κατηγορίας σπουδαιότητας Σ4 απαιτείται η ύπαρξη τοιχείων? Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περίπτωση που έτσι κι αλλιώς θα απαιτούνταν. Επί της ουσίας αναφέρομαι σε μονώροφο με υπόγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 (edited) Απ οτι ξερω οχι.Ξερεις κατι το νεο;(για ΕΑΚ) Edited Φεβρουάριος 20 , 2015 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Όχι δεν ξέρω κάτι νέο, απλά έτσι μου είπε συνάδελφος και επειδή εμπλέκομαι σε ένα τέτοιο έργο ήθελα να ξέρω μήπως υπάρχει κάτι που αγνοώ. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ακούγεται λογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Ουτε εγω εχω τετοια διαταξη υποψη μου. Αν μιλαμε για ισογειο, ισως δεν κανει τη διαφορα. Αλλα αν μιλαμε πχ για 3οροφο, ισως η σχεδιαση με χρηση τοιχωματων να ειναι αναγκαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Αναγκαια σιγουρα ,οχι ομως υποχρεωτικο κανονιστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Δεν υπάρχει καμία τέτοια απαίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μεταλλατζης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Όντως δεν αναφέρεται τέτοια διάταξη αλλά συγκλίνω σε αυτό που ανέφερε ο terry περί κτιρίων με ορόφους κατηγορίας Σ4. Μιά και σε Σ4 δε θέλουμε μετακινήσεις και ευκαμψία γενικότερα (πχ σε μουσεία αν φανταστούμε). Άρα η χρήση τοιχωμάτων εμμέσως να καθίσταται αναγκαία !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Στα μουσεία πχ δεν θέλουμε και επιταχύνσεις και τα τοιχώματα δεν είναι πανάκεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα