terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2021 Προς ενημέρωση όλων.. Μίλησα με ΤΕΔΚ. Το σύστημα τους δεν έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει από την κλήρωση τους ΕΔ που έχουν κάνει προηγούμενο έλεγχο. Επίσης υπάρχει γενικά ασυμβίβαστο μεταξύ οποιουδήποτε ελέγχου για το ίδιο έργο. πχ αν έχω κάνει αρχικό στο Κτήριο Α, δεν μπορώ να κάνω τελικό ούτε στο Κτήριο Β. 2
Jupiter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2021 Οπότε υποθέτω ότι ο μηχανικός που θα οριστεί και έχει κάνει αρχικό έλεγχο πρέπει να αρνηθεί τον ορισμό με αυτή την αιτιολογία.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2021 Ναι. Δηλώνει δικαιολογημένο κώλυμα.
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Καλημέρα σε περίπτωση που ένας ελεγκτής δόμησης έχει κάνει έλεγχο σε έργο ενός επιβλέποντα μηχανικού, υπάρχει κώλυμα να αποδεχτεί κλήρωση σε έργο πάλι του ίδιου επιβλέποντα;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά αν έχεις αποδεδειγμένα εχθρικές σχέσεις μαζί του οπότε θέλεις να τον αποφύγεις τότε υπάρχει σχετική διάταξη-παράγραφος που σου επιτρέπει να μην τον δεχθείς
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Όχι, τίποτα τέτοιο. Απλώς έχω ξανακάνει έλεγχο σε έργο του ίδιου μηχανικού. Και μάλιστα σε δύο..
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Το κώλυμα είναι να μην έχει σχέση ο ελεγκτής με το έργο που πρόκειται να ελέγξει και όχι αν ξανασυναντήθηκε με τον επιβλέποντα σε άλλο έργο. 1 2
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Αχ, ήταν έργο στο οποίο είχα κάνει τον αρχικό έλεγχο, αλλά μιας και μπήκα στο σύστημα από το κινητό δεν το κατάλαβα... Και έκανα αποδοχή η χαζή. Έστειλα μήνυμα στο ΤΕΕ για το πώς μπορώ να ακυρώσω την αποδοχή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω με ΤΕΔΚ;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δοκίμασε στα παρακάτω Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) ΤΕΔΚ Νοτίου Ελλάδος Λ. Μεσογείων 119 10192 Αθήνα Τηλ.: 213 15 13 559, 477, 777, 552, 205, 165 [email protected] 1
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Ευχαριστώ πολύ! Με πήραν ήδη από το ΤΕΕ και μου το είπαν (εξεπλάγην είναι η αλήθεια...)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα