sito Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δέκα (110) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η. Α.Ε.). Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στo παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων). Download attachment: pinakas_thesewn_1k_2015_el_GR.doc Πηγή: www.asep.gr Click here to view the είδηση
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Τι κόλλημα και αυτό με το ECDL...... Εφαγα ήττα σε όλες τις θέσεις...
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Από όσο ξέρω, αν στο πρόγραμμα σπουδών της σχολής σου είχατε 4 μαθήματα που εμπίπτουν στην περιοχή της πληροφορικής, δεν χρειάζεται ECDL. Αρκεί βεβαίωση από το τμήμα. 2
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 ικαρος ποιά σχολή έχεις τελειώσει?
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (edited) ikare ecdl το βγάζεις άνετα στην αρχή μου έκανε εντύπωση μα λέω Π.Μ ούτε μια? αν και οι προυποθέσεις στις περισσότερες περιπτώσεις σαν να φωνάζουν να έχεις δουλέψει ΗΔΗ σε εργολάβο της ΔΕΗ Edited Μάρτιος 6 , 2015 by akius 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (edited) ικαρος ποιά σχολή έχεις τελειώσει? Αγγλία τελείωσα, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, αν και από ότι ξέρω και οι μηχανολόγοι του ΕΜΠ δεν δικαιούνται τέτοιο δικαιολογητικό. Μόνο οι ΗΜΜΥ Πως βγάζεις ECDL, μαθήματα εξετάσεις κτλ? Καλά κρασιά... Edited Μάρτιος 4 , 2015 by ikaros13
kapnicious Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 αν και οι προυποθέσεις στις περισσότερες περιπτώσεις σαν να φωνάζουν να έχεις δουλέψει ΗΔΗ σε εργολάβο της ΔΕΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 τι μισθο θα εχει ξερει κανεις .. και τι επιδοματα .. και αν αυτοι θα παρουν το τροφειο των 6 ευρω την ημερα..;;;
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 αν και από ότι ξέρω και οι μηχανολόγοι του ΕΜΠ δεν δικαιούνται τέτοιο δικαιολογητικό. Μόνο οι ΗΜΜΥ καμία σχέση, αν έχεις διδαχθεί 4 μαθήματα που ο τίτλος τους να έχει τη λέξη υπολογιστής το δικαιούσαι και νομίζω πως όλες οι πολυτεχνικές σχολές έχουν τόσα αν όχι περισσότερα τέτοια μαθήματα. αν είσαι από εξωτερικό πας σε ένα φροντιστήριο και δίνεις εξετάσεις. μαθήματα και διάβασμα δε πολυχρειάζονται, λεφτά σίγουρα όμως.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα