HARDCORE Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 (edited) Διπλωμα στην Ελλαδα παιρνουν (απ οτι ξερω) μονο οι Μηχανικοι και οι Γιατροι. Edited Μάρτιος 14 , 2015 by HARDCORE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Πράγματι δίπλωμα παίρνουν και διαχρονικά έπαιρναν , μόνο οι μηχανικοί , μιμούμενοι το γερμανικό diplom , όπου όμως εκεί ισχύει γιά όλους . Ολες οι άλλες 5ετείς και 6ετείς σχολές απονέμουν πτυχία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoste Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 (edited) Δίπλωμα απονέμουν οι σχολές/τμήματα μηχανικών των Πολυτεχνείων/Πανεπιστημίων και η ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα ΑΕΙ απονέμουν πτυχίο. Edited Μάρτιος 12 , 2015 by geoste Link to comment Share on other sites More sharing options...
sito Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Δίπλωμα απονέμουν οι σχολές/τμήματα μηχανικών των Πολυτεχνείων/Πανεπιστημίων και η ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα ΑΕΙ απονέμουν πτυχίο. Κ η γεωπονική νομίζω απονέμει δίπλωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Πτυχίο αποκτούν και οι γεωπόνοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Που ειναι το θεμα αν λέγεται δίπλωμα η πτυχίο. Μακάρι να λεγόταν πτυχίο οπως ολα τα πανεπιστήμια. Το δίπλωμα μου κανει κατι σε οδήγησης, καράτε, ιστιοπλοϊκού Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Για όποιον αμφισβητεί ότι το ΠΔ 38/2010 εφαρμόζεται και στους μηχανικούς ας διαβάσει τη πρώτη σελίδα στο παρακάτω έγγραφο. http://ec.europa.eu/internal_market/qualifications/docs/evaluation/additional_reports/gs/el_experience_report_gs_en.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emporas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 ...θα πρέπει αρχικά να έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό από σχολές που να επιτρέπουν την εξέλιξη σε status CEng... Και ποιες είναι αυτές;! Εγώ νόμιζα πως όλοι ανεξαιρέτως οι κάτοχοι Bachelor & Master μπορούσαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgioG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2020 Αγαπητοί συνάδελφοι Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ. Υπάρχει κάποιο κολέγιο στο οποίο να μπορώ να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα εδώ στην Ελλάδα και αφού μου αναγνωρίσουν τα μαθήματα του ΤΕΙ να μου δώσουν πτυχίο Αγγλικού Πανεπιστημίου έτσι ώστε να εγγραφώ στο ΤΕΕ; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2020 Οχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα